Як Марічка Падалко виглядає без макіяжу та укладки: зустрінете на вулиці — не впізнаєте

А ось і ні, вона надзвичайно впізнавана − проста у судженнях, природна у бажаннях, доступна у сподіваннях. Навпаки, здається, перестріти б її на доріжці у парку і вона б почала з тобою теревенити. Про що завгодно: про погоду, про те, що приготувати на вечерю, про розбите коліно донечки - про наше, про жіноче.

Марічка Падалко – ведуча новин на каналі 1+1, дружина народного депутата Єгора Соболєва, мама трьох дітей. В цій тендітній миловидній жінці життя нуртує повноводними ріками. Вона любить життя і хоче ним поділитися з нами.

Про усе це вона розповідає у своєму міні-блозі в Instagram.

Тут, як бувалий бігун, ділиться порадами щодо того як правильно підібрати одежу для бігу.

І зовсім не виникає ніких запитань про її повністю відсутніх make up, адже і так все зрозуміло. Було б незрозуміло, якби навпаки – всьому свій час і місце.

Або на цій світлині, де Марічка з донечкою біля озера на відпочинку. Тут макіяж також не потрібний.

Це одна з нових світлин, де Марічка з Єгором приїхали на стадіон повболівати за гру сина у футбольному матчі. Здається і тут на Марічці мінімум косметики.

А що вже казати про цю давнішу, але неймовірно чарівну світлину, де Марічка Мадонна.

Її щирість притягує, вона подобається і з макіяжем, і без нього. У Марічки Падалко 183 підписники і всі вони в захваті від неї.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.