У Мережі з’явилося відео, як Горбунов ляскає Осадчу: реакція зірки “Світського життя” чомусь не здивувала

Зірка "Світського життя" Катя Осадча записала ролик, на якому з'явилася в кадрі разом із чоловіком Юрієм Горбуновим. Що відбувалося на відео, читай далі у матеріалі.

За тиждень до Великодня в Україні святкують велике православне свято Вербна неділя. Традиційно цього дня люди йдуть до церкви, щоб освятити гілочки верби, які приносять додому. Зазвичай їх висаджують у саду або зберігають біля ікон до наступного року, але спочатку з ними проводиться обов’язковий ритуал – жартома б’ють друзів і родичів із фразою “Не я б’ю – верба б’є…”.

Так, у мікроблозі продюсера та ведучого Юрія Горбунова з’явилося відео, на якому він жартома б’є гілочками верби свою дружину Катю Осадчу, яка за станом здоров’я залишилася вдома. Промовляючи традиційні слова, шоумен ляскає вербою по її ногах. Катя у свою чергу, йому дякує.

У Мережі з'явилося відео, як Горбунов ляскає Осадчу
У Мережі з’явилося відео, як Горбунов ляскає Осадчу

“Дякую, татко … з доставкою додому”, – чується голос Осадчої.

А трохи пізніше зірка “Світського життя”, яка кілька днів відчувала серйозне нездужання, у зв’язку з чим пропустила не тільки сімейний похід до церкви на Вербну неділю, а й “Кураж-базар”, а також ярмарок “Книжкова країна”, відчула себе трохи легше і навіть вийшла надвір.

“Це все верба цілюща”, – підписала фотографії Катя Осадча.

Прогулюючись садом, зірка “Світського життя” показала квітучий кущ на своїй ділянці, а також розповіла, як почувається зараз.

У Мережі з'явилося відео, як Горбунов ляскає Осадчу
У Мережі з’явилося відео, як Горбунов ляскає Осадчу

За словами знаменитості, їй стало трохи краще:

“Я вийшла на вулицю і це вже досягнення …”, – сказала на камеру Катерина і привітала своїх підписників з великим православним святом.

Нагадаємо, що напередодні Юрій Горбунов оприлюднив фотографії, на яких позував біля церкви разом зі своїм первістком – сином Іваном, якому вже виповнилося 7 років.

Юрій Горбунов із сіном Іваном
Юрій Горбунов із сіном Іваном

У родині телеведучих росте ще один малюк – 3-річний Данило. Напередодні продюсер зворушив кадрами, на яких показав свою зворушливу зустріч із синами після невеликої розлуки.

Юрій Горбунов із сінами
Юрій Горбунов із сінами

Схожі статті