Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Кілька місяців тому турецький бізнесмен та ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу представив шанувальникам свою нову обраницю. Нею стала модель та ведуча Анастасія Фоксі. 29-річна дівчина також активно веде особистий блог у Instagram, сюди вона нерідко публікує нові світлини та розповідає подробиці особистого життя.

Після публічної заяви Налчаджиоглу про нові стосунки, підписників у фотоблозі Анастасії побільшало. Тож наразі дівчина залюбки відповідає на запитання аудиторії, що стосуються їхніх взаємин із турецьким підприємцем.

Нещодавно Анастасія зізналась, як познайомилась з Муратом. Дівчина щоразу згадує свого коханого, як “турботливого та уважного” чоловіка. Вони познайомились на спільному заході. І хоч ця зустріч стала для майбутньої пари першою, за словами Анастасії, між ними одразу виник дуже міцний зв’язок.

“Познайомилися на івенті, але наче все життя знали одне одного. Моя рідна душа”, – прокоментувала Фоксі.

Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу: молода та красива
Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу: молода та красива

Події у стосунках Мурата і Анастасії почали розгортатись досить стрімко. Всього за кілька місяців після знайомства, бізнесмен зробив своїй новій обраниці пропозицію. Тож не дивно, що Фоксі вже знайома з єдиною донькою Мурата Софією, а сам Налчаджиоглу також проводить час з мамою та сином нареченої.

Як раніше розповідала модель у своїх соцмережах, у Мурата з її рідними склались чудові взаємини. І хоч Анастасія також вже знайома з батьками обранця, на жаль, через мовний бар’єр, вільно розуміти одне одного вони не можуть.

“У Мурата чудова сім’я. У нас чудові стосунки, але через мовний бар’єр я не можу з ними активно спілкуватися так, як Мурат із моєю сім’єю”, – поділилась дівчина.

До речі, нещодавно стало відомо, як виглядає мама Анастасії. Варто зазначити, що хоч жінка вже давно виховує онука, назвати її бабусею досить важко. Про це й свідчать численні коментарі з компліментами у профілі жінки.

Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу: молода та красива
Як виглядає нова теща Мурата Налчаджиоглу: молода та красива

Схожі статті