Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

Коли публіка дізналася про весілля Камалії, то її життя як артистки також кардинально змінилося: зірку все частіше почали звинувачувати у тому, що вона нібито використовувала гроші свого благовірного, аби влаштувати власну зірковість.

Камалія в свою чергу постійно нагадувала глядачам про те, що була помітно відомою ще до своєї зустрічі з чоловіком. Так само її захищала матір Інна Петрівна, яка і займалася кар’єрою дочки.

Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії
Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

А от обранець артистки завжди обирав стратегію найменшого супротиву: він зайвий раз ні на кого не скаржився, ніяк не коментував скандали, не реагував на закиди журналістів, і в цілому поводився в вельми інтелігентно та стримано, даючи повну владу у цьому питанні своїй коханій.

Ця неймовірна історія довжиною в 20 років завершилася для обидвох у найскладніший для країни момент. Чоловік евакуював дочок від Камалії Арабеллу та Мірабеллу до Великобританії, також забрав сина Армана від попереднього шлюбу та переїхав в Лондон.

Дівчата вступили там до місцевої школи, а він поселився з найріднішою для нього жінкою — дочкою Танею, яка вже давно заміжня і виховує власних дітей. Саме з нею артистка не могла поладнати усе своє життя, адже різниця у віці між ними всього 4 роки.

Мохаммад Захур розповів, з ким та де живе після розставання з Камалією
Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

І саме її вважали нібито головною причиною розставання. Подейкували, що співачка просто не змогла стерпіти, що чоловік у конфлікті з його спадкоємицею підтримав не дружину.

Але Богдан Беспалов в свою чергу заявив, що нібито саме співачка зруйнувала шлюб. За його словами, Камалія закохалася в іншого і захотіла розлучення, хоча Захур на ньому не наполягав.

Що ж сталося між ними насправді досі залишається загадкою, адже не так давно усю мережу збентежили фотографії співачки, на яких вона постала з величезними синцями та набряками на обличчі.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.