День працівників телебачення: Катя Осадча з Юрієм Горбуновим влаштували романтичну вечерю, а Маша Єфросиніна пригадала з чого почала

16 листопада в Україні відзначають день працівників радіо та телебачення.

Своїм шляхом до успіху поділилася ведуча проекту “Ранок з Україною” Лілія Ребрик. У зірки телебачення історія кохання почалася саме на одному з проектів каналу “1+1”.

Вирішили не відставати від зіркової колеги і ведучі “плюсів” Катя Осадча та Юрій Горбунов. Вони разом вели проект “Голос країни”, на ньому вони стали парою на все життя. Так само, як і більшість зіркових пар, вони приховувала стосунки і наважилися оприлюднити їх лише після того як одружилися.

З нагоди професійного свята ведучі виклали спільні світлини, у дописах до яких привітали колег з професійним святом. Ось такою милою і романтичною світлиною поділився ведучий проектів “Танці з зірками” та “Голос країни” Юрій Горбунов.

А таким фото привітала колей ведуча “Світського життя” Катя Осадча

Телзірка зазначила, що у них в родині це подвійне професійне свято.

Прихильники привітали улюблену пару з професійним святом і побажали їм нових професійних здобутків.

А от українська ведуча маша Єфросиніна поділилася своїми першими кроками у телекар’єрі.

У дописі під світлиною ведуча розповіла, що її стосунки з телебаченням розпочалися 22 роки тому. Саме тоді їй вперше вставили у вухо мікрофон і майбутня зірка екранів почула слова, які супроводжували її протягом більшої частини життя: “Три, два, один, камера”. За словами ведучої, робота на телебаченні навчила її працювати в будь-яких умовах, швидко концентруватися і знаходити вирішення будь-яких нестандартних ситуацій.

у дописі Маша Єфросиніна побажала колегам всього найкращого, цікавих проектів та відданих прихильників та глядачів.

 

Схожі статті