Світлана Лобода влаштувала запальні танці у дуже маленькій сукні — Ліндеманн був не готовий

Популярна українська співачка в маленькій чорній сукні з блискітками і грайливим настроєм влаштувала запальні танці.

Популярна українська співачка Світлана Лобода опублікувала у своєму Instagram фото, де вона зображена у привабливій чорній сукні з блискітками і додала в підписі, що не зважаючи на середину тижня, вона відчуває п’ятницю і хоче провести її відповідно: у чорній блискучій сукні і з невеликими танцям, хоча б дома.

Опублікований пост Світлани Лободи в соціальній мережі
Опублікований пост Світлани Лободи в соціальній мережі

Підписники підтримують її ідею з танцями, однак хочуть виконувати їх лише під треки співачки, про що відверто говорять Світлані під публікацією.

Фанати коментують публікацію Світлани Лободи
Фанати коментують публікацію Світлани Лободи

Нагадаємо, що українській співачці Світлані Лободі приписують роман з фронтменом німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. 38-річна співачка вперше з’явилась на публіці у компанії Ліндеманна в 2017 році на фестивалі “Жара”. Їх зворушлива і ніжна поведінка не залишилась без уваги і прихильники вирішили, що у них серйозні стосунки. Пара таких чуток не підтвердила, але при цьому не заперечували нічого.

Світлана Лобода з Ліндеманном
Світлана Лобода з Ліндеманном

До речі, стало відомо, що Ліндеманн припиняє співпрацю у рамках проекту Lindemann. Інформаціє підтвердилась на офіційній сторінці у соцмережі. Фронтмен продовжить виступати, але вже з новим складом музикантів.

https://www.instagram.com/p/CHiIiMUFi1l/

Схожі статті