Дан Балан надихнув Тіну Кароль на створення власної колекції прикрас: ніжно та вишукано

Тіна Кароль представила ще один шедевр.

Українська співачка Тіна Кароль знову вразила прихильників новиною. Щоправда це не нова композиція і не правда про стосунки, яку так чекають шанувальники співачки. Цього разу артистка порадувала першою авторською колекцією золотих прикрас.

У дописі під серією знімків вона зазначила, що всі прикраси мають квіткові мотиви. В основі колекції – піоновидні троянди, улюблені квіти виконавиці, які ростуть у саду її заміського будинку.

Представляла колекцію сама Тіна Кароль, бо хто зможе зробити це краще за творця. У колекції є підвіски, сережки та персні, які виглядають легко і витончено.

На фото співачка була одягнена у легку ніжну сукню, яка підкреслювала красу та ніжність Тіни Кароль. Саме це вклала артистка у свою нову квіткову колекцію. Схоже, що співачка таким чином натякала на беззахисність і неможливість встояти перед Даном Баланом і красою прикрас.

Прихильники співачки запідозрили у створенні колекції слід молдавського музиканта Дана Балана, зауваживши, що ключик від свого серця Тіна Кароль вже подарувала йому. Хоча дехто все ж вирішив, що йдеться про ключі від сердець прихильників. Проте більшість впевнена, що йдеться саме про зайняте останнім романтиком серце співачки.

А ніжність та легкість колекції свідчить, що артистка знайшла внутрішній спокій.

Підписники зірки не могли намилуватися красою і попросили улюблену артистку почекати, оскільки не встигають за нею. Схоже, зірці подобається дивувати прихильників новими гранями і формами втілення краси.

А прихильники не втомлюються відповідати взаємністю Тіні Кароль і не в змозі перестати захоплюватися красою чергового шедевру артистки.

Схожі статті