Лідія Таран влаштувала вдома справжні Мальдіви: залізла у басейн в купальнику та в зимовій шапці (ФОТО)

Якщо не вдається поїхати в рай, то рай можна влаштувати вдома.

Популярна телеведуча Лідія Таран вже визначилася як саме святкуватиме новорічні свята.

Якщо цього року кордони закриті і Мальдіви українській красуні не світять, вона вирішила влаштувати їх у себе на дачі.

Нещодавно Лідія Таран показала у мережі новорічну атмосферу, яку вона створила власноруч. Вона зізналася, що для справжнього свята ялинки на подвір’ї дачі та ліхтариків в будинку їй мало.

Ведуча зауважила, що від басейну, який зірка встановила на веранді, діти були в захваті рівно доти, доки в нього не набрали води.

На знімках телезірка позує у кумедній шапці з пінгвінчиком. Помітно, що ведуча позує у басейні в купальнику, поруч з яким стоїть обігрівач. Поки зіркова мама ніжиться у теплій воді, діти стоять поруч в курточках і шапках.

У дописі теледіва зауважила, що вже готова зустрічати Новий Рік, залишилося провести генеральну репетицію. А басейн, яким обзавелася ведуча, як доповнення до ялинки та святкових вогнів на дачі.

Багатьом сподобалася така ідея зустрічі Нового Року і святковий настрій, створений ведучою. Тепер багато хто з фоловерів ведучої теж хочуть мати такий басейн.

Проте дехто здивувався таким знімкам, адже Лідія Таран нещодавно заявляла, що захворіла і лікується вдома разом з донькою Василиною.

Раніше ведуча “ТСН” Алла Мазур розповідала про пораду психолога в цьому році починати створювати святковий настрій якомога раніше. Схоже, її колега Лідія Таран прислухалася до порад і вирішила почати створювати святковий настрій не лише собі та рідним, а й улюбленим підписникам.

 

Схожі статті