Дружина Олега Винника зізналася у зраді: таке неможливо терпіти

Названа дружина Олега Винника, його бек-вокалістка Таїсія Сватко зізналася у справжніх відносинах з вокалістом.

Вже більше року Таюне приписують роман з українським королем вовчиць Олегом Винником. Оскільки Олег — холостяк, то його сімейний стан і детальні подробиці стосунків з колегами приваблюють публіку навіть більше, ніж нові пісні. Враховуючи те, що Таюне нерідко публікує фотографії з Олегом, а також хизується великими букетами квітів, які дарує її “начальник”, у публіки виникли сумніви з приводу їх суто ділових відносин.

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олег Винник
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олега Винника

Нещодавно Таюне виклала нову фотографію в чорно-білих тонах, де заговорила про довіру до людини

Конкретних імен вона не називала, однак написала, що буде вірити навіть тоді, коли зневірився весь світ.

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне)

Шанувальники відразу здогадалися про що йдеться. Адже нещодавно Олега Винника зафіксували на одному з прямих ефірів шоу “Танці з зірками” в компанії чарівної Ольги Фреймут.

Вони були ведучими балкона, дуже не по-дружньому спілкувалися, обіймалися та навіть обмінювалися багатозначними фразами. Це наштовхнуло на думку про те, що Олег Винник міг піти від Таїсії Сватко до заміжньої Ольги Фреймут.

Однак підтвердження цьому поки що немає, як і спростування. Тим не менш, залишається факт того, що Таїсія Сватко зараз переживає не дуже простий час і, ймовірно, вони з Олегом Винником такий розлучилися.

А Олег Винник той ще “Казанова”

Оскільки за кілька ефірі в шоу “Танці з зірками” йому встигли приписати роман з хореографом Альоною Шоптенко, яка ,до речі, теж заміжня і виховує дітей.

Зараз Олег Винник тимчасово припинив свої корпоративи через спалах і поширення коронавірусної хвороби. Через це йому довелося відмовитися від виступів до весни 2021 року, однак невідомо, чи продовжують вони з Таюне проводити репетиції і разом проводити час.

Тепер прихильники чекають новорічних корпоративів, аби побачити, в чіїй компанії “вожак всіх українських вовчиць” з’явиться на святкуванні. Тоді вже цілком буде зрозуміло, з ким він перебуває у стосунках.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.