Тіна Кароль махнула “хвостом” і пішла від Дана до Ектора: стала новою учасницею “МайстерШеф”

Ювілейний сезон найвідомішого кулінарного шоу країни "МайстерШеф" справді буде вражати новими цікавими поворотами.

“Танці з зірками” тільки скінчилися, а співачка і телеведуча Тіна Кароль вже перейшла на сторону телеканалу СТБ, і її запросили в шоу “МайстерШеф”. Про це Ектор Хіменез Браво сам повідомив на своїй сторінці в Інстаграм. Ще він опублікував фото з неперевершеною Тіною Кароль.

Тіна надягла найпривабливіші наряди — сукню тілесного кольору, яку ледь видно

Неймовірна сукня Тіни Кароль так обтягнула її бюст, що зробила його візуально більшим. А фігура і бедра Кароль привернули навіть міжнародного кулінарного критика Ектора Хіменеса.

Тіна Кароль з'явиться в шоу "МайстерШеф"
Тіна Кароль з’явиться в шоу “МайстерШеф”

Ектор не приховував свого захоплення від українскої співачки і неймовірної красуні.

“Тепер до нас кухню завітала незрівнянна Тіна Кароль. Яка шалена енергетика іде від цієї красуні. Добре, що хлопець в проекті залишився один, а то б усі голову втратили і залишили б нас голодними!”, — написав неперевершений Ектор Хіменез на своїй сторінці в Інстаграм.

Варто додати, що поки невідомо — Тіна стане постійним суддею проекту, або ж тимчасовим. Але прихильники вже дуже хочуть побачити її на телеканалі СТБ.

Тіна Кароль з'явиться в шоу "МайстерШеф"
Тіна Кароль з’явиться в шоу “МайстерШеф”

Можливо, глядачі зможуть спостерігати за тим, як Гектор буде намагатися залицятися до Тіни і зайняти місце Дана Балана. Але подробиці краще дивитися особисто в найкращому кулінарному шоу України “МайстерШеф”.

Тіна Кароль з'явиться в шоу "МайстерШеф"
Тіна Кароль з’явиться в шоу “МайстерШеф”

В коментарях до публікації Ектора Хіменеса думки щодо такої запрошеної гості розійшлися:

  • Ось що значить, коли концертів нема, — пише коментатор під ніком olenka7415
  • Дуже чекала випуск, але тепер з нею навіть дивитися не хочеться, — пише користувач з ніком tatyankaagafonova
  • 10 сезон …… вау …. ювілейний, купа нових конкурсів, купа шефів, цікавих майстер класів від переможців попередніх сезонів ……. А немає, немає індивідуальних конкурсів, конкурси з минулих сезонів …, — пише користувач з ім’ям koshelkarina

Нагадаємо, Тіна Кароль — відома українська співачка, яка в цьому році отримала престижну нагороду Заслуженої Артистки України. Її вручив Володимир Зеленський.

Схожі статті