Ані Лорак показала невдале вбрання і спантеличила публіку: перетворюється на Кім Кардаш’ян

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Ані Лорак

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка живе і будує свою кар’єру в Росії, прийняла участь в фестивалі “Пісня року”. Там вона виконувала пісню “Твоей любимой”. Але найбільшу увагу публіки привернув не виступ знаменитості, а її вбрання.

Світлини такого ефектного образу співачка опублікувала у своїй соціальній мережі Instagram. На співачці був жакет-сукня ніжного бежевого кольору з блискітками і такого ж кольору лосини, які доповнені високими підборами.

Ані Лорак опублікувала світлину у своїй соціальній мережі
Ані Лорак опублікувала світлину у своїй соціальній мережі

Однак нюдовий блискучий костюм викликав різну хвилю емоцій. Одні захоплювались образом і співачкою, а інші знаходили мінуси, про що говорили в коментарях під публікацією.

Обурені коментарі фоловерів Ані Лорак
Обурені коментарі фоловерів Ані Лорак
Захоплені коментарі прихильників
Захоплені коментарі прихильників Ані Лорак

Але приголомшлива зовнішність та привабливість співачки закриває всі мінуси вбрання. До того ж, прихильники в захваті від її неймовірних виступів і концертів, які насичені спецефектами, танцями і ефектними образами.

Ані Лорак на фестивалі
Ані Лорак на фестивалі

Зазначимо, що цього року Ані Лорак, як і багато інших зірок, майже не мала виступів через пандемію коронавірусу. Однак знаменитість вирішила провести вільний час зі своєю донькою Софією в Греції, де відпочивала все літо. А набравшись сил і натхнення, знаменитість приступила до творчої діяльності.

Нагадаємо, що нещодавно популярна співачка завітала на вечірку до Філіпа Кіркорова, яку він влаштував на честь дня народження своєї доньки Алли-Вікторії. Їй виповнилось 9 років. На свято було запрошено багато зірок. Найбільшу увагу прихильників привертали Ані Лорак та Сергій Лазарєв. Вони мило спілкувались і сиділи за одним столиком, а їх дітки грали зі своїми однолітками. Свято пройшло чудово, про співачка написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ані Лорак на вечірці у Філіпа Кіркорова
Ані Лорак на вечірці у Філіпа Кіркорова

Більше про життя співачки дивіться у відео: