Регіна Тодоренко заради “Орел и решка” залишила люблячого чоловіка, маленького сина та льодове шоу

Популярна телеведуча та співачка Регіна Тодоренко не перестає дивувати своїх шанувальників. Залишивши льодове шоу та сім'ю, співачка взяла участь в "Орел и решка".

Регіна Тодоренко уміло поєднує зйомки у двох проектах — “Льодовиковий період” та “Орел і решка”. Провівши чергову репетицію номера в одному шоу, телеведуча поспішає в аеропорт, адже її чекають подорожі і нові незвідані місця в іншому популярному шоу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Регіна Тодоренко опублікувала фото в своїй соціальній мережі
Регіна Тодоренко опублікувала фото в своїй соціальній мережі

Як завжди я після зйомок льоду стрибаю в літак і лечу знімати “Орел і решку”, — розповідає телеведуча.

При цьому Регіна звернула увагу на стильний трикотажний костюм, який завжди бере з собою у відпустку і який дарує її комфорт і затишок. Об’ємний худі і штани особливого крою в молочному кольорі неймовірно личать телеведучій.

Нагадаємо, що нещодавно Регіна Тодоренко зважилась на кардинальну зміну іміджу, пофарбувавши волосся в яскравий рожевий колір. Попередньо співачка зробила опитування у своїй соціальній мережі, де запитала у фоловерів, чи здатна вона на зміни. Однак половина відповіли, що ні і саме тоді Регіна вирішила дещо поміняти у своєму житті.

“Я також не очікувала! Але по вчорашньому опитуванню, я зрозуміла, що занадто стабільна”, — розповіла у дописі Регіна Тодоренко.

Після цього співачка виклала відео в своєму мікроблозі в Instagram, де постала в зовсім новому вигляді і приємно здивувала прихильників. Вони із захватом коментували кардинальні зміни телеведучої.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко одружена з Владом Топаловим. Про це вони офіційно заявили у вересні 2018 року і розповіли, що чекають дитину. А вже 5 грудня того ж року у пари народився син, якого вони назвали Михайлом.

Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.