Світлана Тарабарова поділилася рецептом щастя: позитив та мрії

Українська співачка Світлана Тарабарова вражає здатністю завжди бути щасливою.

Світлану Тарабарову можна назвати однією з найщасливіших зірок українського шоу-бізнесу. Вона завжди перебуває у чудовому настрої і з задоволенням ділиться ним з прихильниками.

Саме за це підписники люблять співачку і завжди активно беруть участь у всьому, що відбувається на її сторінці.

От і цього разу співачка вирішила трохи підняти настрій підписникам і поділилася, що сьогодні саме час мріяти, бути на позитиві і заряджатися гарним настроєм.

На знімку, який співачка виклала у мережу, вона сидить у оранжевому светрі і блакитному костюмі. Ну і звісно ж, куди без посмішки. Швидше за все прихильники жодного разу не бачили улюблену зірку у поганому настрої чи засмучену.

Прихильники з задоволенням поділилися зі співачкою тими речами, які роблять їх щасливими. У декого сьогодні видався справді щасливий день, адже відзначали родинне свято. Для декого ключ до щастя лежить через здоров’я рідних, зустрічі з ними і маленькі сімейні радощі.

У декого мрії глобальніші. І мріють прихильники, щоб у кожної дитини була родина. а ті дітки, які хворіють швидше одужали.

Схоже, що світлана Тарабарова, яка ділиться з усіма добром, світлом та позитивними емоціями, збирає навколо себе точно таких підписників, які бажають добра всім і кожному.

Звісно, це не означає, що у неї не буває невдач, але ставлення у Світлани Тарабарової до них точно інше.

Також вона чи не єдина, хто не розповів про погодні фокуси. Навпаки, вона показала кажри з чергової фотосесії. На ній вона представила новий тренд у макіяжі, який дуже нагадує космос. не забула співачка і пожартувати на тему того, що майбутнє далеко не таке, яким ми його уявляли, дивлячись фантастичні фільми.

Прихильники не втомлюються відмічати гарний настрій співачки і без кінця дякувати їй за бездоганну українську мову. Для них це важливо, зважаючи на те, що більшість артистів, які ведуть особисті блоги, роблять це російською.

Схоже, прихильники співачки вже від одного погляду на знімки виконавиці отримали порцію позитиву і в них народилися нові мрії.

Схожі статті