Леся Нікітюк вийшла в люди у бюджетному образі за 2 тисячі: нічим не гірше Кароль у нарядах за шалені гроші

Неймовірна Леся Нікітюк не перестає дивувати яскравими образами своїх прихильників. Що показала на цей раз?

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк завжди намагається підтримувати інтерес своїх читачів, публікуючи красиві світліти та розповідаючи цікаві моменти зі свого життя. Відтак нещодавно Леся показала свій новорічний образ і розповіла скільки він коштує.

Леся Нікітюк опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі
Леся Нікітюк опублікувала нову світлину на своїй сторінці в соціальній мережі

У підписі до публікації Леся додала, що саме час пробігтись по магазинам і створити новорічний образ. При цьому показала перший бюджетний look. Однак багато користувачів мережі не вважають образ телеведучої таким дешевим. На що Леся кумедно відповіла — “Та я ж багата”.

Коментарі під публікацією Лесі Нікітюк
Коментарі під публікацією Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що напередодні телеведуча опублікувала фото з відомим українським журналістом Дмитрієм Гордоном.

У підписі до світлини Леся кумедно додала, що це було її найкоротше інтерв’ю:

— Леся ви в політику збираєтеся?

— Ні!

— Спасибі, гарного вечора.

А що відомо про кар’єру Лесі Нікітюк

У 2012 році Леся Нікітюк вперше пішла на кастинг популярного шоу “Орел и Решка”. Згодом її затвердили і вона стала співведучою Андрія Беднякова. Саме це шоу зробило телеведучу популярною. При цьому відомо, що стосунки Лесі та Андрія на знімальному майданчику були далеко не дружелюбними. А згодом телеведучу взагалі було звільнено. Однією з версій вважається значна витрата коштів із золотої карти в один із вечорів на Лазурному березі. Після цього продюсери заблокували карту.

Однак через короткий час прихильники все ж таки побачили Лесю знову на своїх телеекранах в шоу “Леся-ЗдЄся”. Потім телеведуча повернулась в 12 сезон тревел-шоу, однак в середині проекту покинула його, оскільки їй запропонували бути ведучою нового проекту “Вокруг М”. У 2016 році ведуча повернулась в “Орел и Решка”, де працювала разом з Регіною Тодоренко.

Схожі статті