Categories Шоу-бізнес

Схожа на нотаріуса Аліна Гросу у леопардовому костюмі налаштувалася на свято: ялинка вже є

Аліна Гросу розповіла чим займається перед святами і розсекретила подарунки для найрідніших.

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно повернулася до України, не припиняє ділитися з прихильниками моментами свого життя.

Ось і цього разу у передноворічній метушні вона знайшла час розповісти про плани на останні дні перед святами.

Дівчина розповіла, що дні у неї прохордять доволі насичено. адже в перервах між зйомками дівчина встигає записувати новорічні привітання. У дописі пад серією знімків артистка поцікавилася про що саме мріють її прихильники. Звісно, виконати вона не обіцяла, але все ж цікаво про що можуть мріяти шанувальники.

Найбільше фанати зірки мріють про здоров’я і щоб у світі все було добре.

Аот більшість обмежилася компліментами на адресу Аліни Гросу і зізнанням, що їхні мрії це секрет.

До речі, на знімку зірка позувала у леопардовому костюмі. чорній кофтинці тп високих чорних чоботах. Дехто з підписників відреагував на такий образ порівнянням з нотаріусом.

Раніше дівчина ділилася знімком біля новорічної ялинки і розповіла що саме вирішила подарувати батькам на свята.

Як виявилося, співачка вирішила подарувати мамі сережки. а татові – улюблений парфюм. Аліна Гросу зізналася, що подарунок для тата вийшов справді великим, адже улюблений аромат збираються знімати з виробництва.

На світлинах зірка позує у чорному образі, який їй личить і відтіняє світле волосся артистки. світлини сподобалися прихильникам співачки і вони засипали її компліментами.

Якось Аліна Гросу зізналася, що в неї була думка повернутися у свій природній темний колір. Але вона передумала.

Нагадаємо, що минулого року дівчина вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. На честь цього влаштували пишне весілля в Італії. проте, як і передбачав батько зірки, їхній шлюб довго не протримався і пара швидко розійшлася.

Зараз Аліна Гросу повернулася в Україну і задіяна у багатьох телепроектах. Зокрема, багато знімається і працює над музичною кар’єрою.

Зазначимо, що після розлучення з російським бізнесменом дівчина зняла кліп та записала пісню, присвячену колишньому чоловікові.

Share