«Потихеньку сідав на шию»: Аліна Гросу розповіла, що колишній чоловік хотів повернутися до неї

Виконавиця не захотіла миритися з ексчоловіком, який намагався відновити стосунки за 3 місяці після розриву.

Співачка родом з Буковини Аліна Гросу болісно пережила розлучення з коханим, росіянином Олександром Комковим. Дівчина надіялася, що це любов на все життя, однак молоді люди розбіглися вже за рік після пишного весілля.

Як розповіла артистка у програмі “Ранок з Україною” колишній чоловік, який був ініціатором розриву і запропонував пожити дівчині окремо, через деякий час хотів повернутися. Російський бізнесмен тоді пояснив співачці, що “хоче спробувати з кимось іншим”.

Як зізналася Аліна, вона й сама почала розчаровуватися в Олександрові. Дівчина дивилася на свого обранця вже не такими закоханими очима, як раніше. Причина банальна – чоловік почав потихеньку сідати на шию, ділиться виконавиця.

Аліна Гросу з Олександром Комковим
Аліна Гросу з Олександром Комковим

«Спочатку було дуже багато планів, пов’язаних і з роботою, і з іншим, а потім вийшло так, що плани на майбутнє є, а роботи немає», – пояснила Аліна.

Для Гросу рішення Комкова розійтися стало болючим ударом. Цікаво, що через деякий час ексчоловік хотів відновити стосунки з співачкою, однак вона вже не хотіла приймати невірного чоловіка. Це трапилося за три місяці після розлучення пари. Тоді Комков і подумав, що треба спробувати знову.

Артистка розповіла, що коли вони з молодим бізнесменом Комковим одружувалися, то їхні батьки вирішили поділити розходи – батьки Аліни організували розкішне весілля, а родичі Олександра подарували молодятам квартиру. Тож квартира залишилася Олександру, співачка розповіла, що не хотіла нічого брати в колишнього.

Нагадаємо, що Аліна Гросу та бізнесмен з Москви Олександр Комков одружилися в 2019 році. Батьки Аліни влаштували дітям казково красиве весілля в італійському замку з купою іменитих гостей. Обійшося таке розкішне святкування сім’ї Гросу в майже 100 тисяч євро. Однак не пройшло і року, як подружжя розпалося.

Аліна довго приховувала правду про сімейну драму від журналістів, лиш цієї осені вона зізналася, що Комков її покинув. На горизонті з’явилася інша жінка, старша і багатша, щоправда, з нею стосунки в Олександра тривали недовго.

Схожі статті