Горбунов показав неймовірну світлину з красунею-дружиною Осадчою та розкрив цікаві деталі шоу “Голос Країни”

Юрій Горбунов поділився зі своїми прихильниками цікавим деталями з шоу "Голос Країни".

Юрій Горбунов та Катя Осадча є незмінними телеведучими популярного музичного шоу “Голос країни”. Вже зовсім скоро прихильники проекту зможуть побачити нові таланти та майбутніх зірок.

Голос країни буде оновлено
Голос країни буде оновлено

11-й сезон музичного шоу матиме багато змін і носитиме назву “Перезавантаження”. Пандемія, яка виникла у світі, також внесла свої корективи в правила проекту. Наприклад, звична для всіх сцена дещо зміниться: за лаштунками з’явиться робот. Він буде діяти згідно карантинних правил, подаючи учасникам мікрофон, при цьому дезінфікуючи руки і вимірюючи температуру. А група підтримки учасників буде спостерігати за своїми рідними і близькими людьми онлайн і зможуть поспілкуватись з ними вже після виступу, будучи на прямому зв’язку.

Суддями стали наймасштабніші зірки українського шоу-бізнесу: Надя Дорофеєва, Тіна Кароль, підопічні якої перемагали 5 разів, MONATIK та улюблений багатьох Олег Вінник, який в такій ролі буде вперше. Він зазначив, що хоче віднайти тих людей, які зможуть доторкнутися до струн його душі. При цьому він готовий віддавати весь свій досвід і знання, які набув протягом всієї творчої кар’єри.

Зіркові судді популярного шоу Голос країни
Зіркові судді популярного шоу Голос країни

Телеведучий Юрій Горбунов також поділився цікавими деталями з майбутнього шоу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Він опублікував фото з красунею-дружиною Катею Осадчою зі зйомок проекту. У підписі до публікації телеведучий додав, що 11-й сезон буде дуже крутим і щоразу дивується, звідки береться така кількість талановитих і співочих людей.

Юрій Горбунов та Катя Осадча на зйомках Голосу країни
Юрій Горбунов та Катя Осадча на зйомках Голосу країни

Прихильники приємно відреагували на таку новину і вважають, що в Україні багато талановитих людей, про що написали в коментарях до публікації.

Коментарі прихильників під публікацією Юрія Горбунова
Коментарі прихильників під публікацією Юрія Горбунова

Схожі статті