Леся Нікітюк вразила стрункими ногами у маленькій чорній сукні: чекала компліментів, а нарвалася на критику

Леся Нікітюк продовжує вражати прихильників довжиною своїх ніг та неймовірними образами.

Українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує ділитися святковими світлинами. Дівчина дуже любить різні свята та заходи і до кожного готується дуже відповідально.

Цього разу леді Ле поділилася новим фото, на якому позує біля каміна поруч з прикрашеною ялинкою. А на каміні позаду дівчини розташована свічка і декорована гірлянда з гілочок.

Сама зелена красуня прикрашена у традиційних новорічних кольорах. а саме білому та червоному.

По іншу сторону від ведучої розташовані іграшки у вигляді Дідів морозів. Хоча прихильники телеведучої побачили в них гномів.

Для знімку телеведуча обрала чорну міні-сукню і чорні черевики на бідборах. Як зазначила сама леді Ле, це взуття з нової колекції Аліни Качаровської.

До речі, саме з цим дизайнером розробила особливу колекцію взуття і поп-діва Тіна Кароль.

Схоже, що цей Новий рік, які і всі родинні свята, зірка проведе зі своєю сестрою, племінницями та песиком Рафіком. Проте це Лесю Нікітюк не засмучує і вона готова присвятити рідним людям весь вільний час.

Леся Нікітюк з племінницею
Леся Нікітюк з племінницею

Прихильники ж Лесі Нікітюк зазначили, що не розуміють де саме на знімку сукня. Вбрання телезірки вони порівняли з тунікою, пальтом, кофтинкою, але аж ніяк не з сукнею.

Хоча знайшлися ві ті, кому образ Лесі Нікітюк сподобався і вони не мали нічого проти. До того ж це вечірній наряд. тому, як вирішили фанати ведучої, має право на існування.

Після участі у проекті “Холостячка” акторки Ксенії Мішиної. Лесі нікітюк теж пропонують взяти участь у шоу. На думку шанувальників несправедливо, що така красива, розумна і весела дівчина все ще сама.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.