Ані Лорак кардинально змінила стиль: вперше зробила коротку стрижку та вдяглася скромно   

Ані Лорак вперше з'явилася перед прихильниками з коротким волоссям. Ми вирішили дослідити, як взагалі змінювався образ поп-діви.

У минулому українська поп-діва, тепер популярна російська співачка Ані Лорак, не перестає вражати своїми стильними образами. Тепер жінка виглядає зовсім не звично.

Співачка зробила модну стрижку та вдягла напрочуд скромне вбрання. В такому образі, в чорному шовковому брючному костюмі з блейзером-оверсайз і маєчкою з глибоким декольте вона отримала спеціальну номінацію “Діва” російського телеканалу.

Єдине, що не змінила у своєму стилі Ані Лорак – це височезні підбори. На них зірка почала ходити ще на початку своєї кар’єри, і здається ніколи від них не відмовиться.

Як же змінювався образ артистки?

Боротися за популярність співачка почала з 17 років. До речі, саме у цьому віці вона обрала себе псевдонім, прочитавши своє ім’я навпаки. Навіть існує легенда, щодо самоперейменування: виявляється, молода Кароліна реєструвалася на одному з пісенних конкурсів, а там вже раніше в учасниках значилася її тезка. Щоб відрізнятися від конкурентки, смілива дівчина вирішила кардинально змінити ім’я.

Кучеряве каштанове волосся та мінімум макіяжу: такий стиль Ані буде берегти до 1999 року.

Ані Лорак на початку творчого шляху

Вперше глядач побачить наскільки довге волосся у дівчини у 2000 році, коли та почне співпрацювати з продюсером Ігорем Крутим.

У 2005 році сценічні костюми зірки стають відвертішими, а зачіска довшою, колір її темніший. З піснею “Smile” Лорак мала виступити на Євробаченні, яке того року проходило в Україні. Плани змінив урядовець, який ледь не в останній момент вирішив, що представляти нашу державу мають співаки, які з піснею “Разом нас багато” здобули популярність під час революції 2004 року.

2005 рік

Проте справжнього успіху зазнав образ, створений стилістами у 2008 році: блискуча мікросукня, яскравий макіяж та об’ємне темне волосся. Артистка тоді зайняла 2 місце.

На Євробаченні

Зараз Ані Лорак вирішила вдягнути більш скромне вбрання та коротко підстригти волосся. Цікаво, напевно на всіх прихильників чекає нова композиція.

Дізнайтеся більше про співачку

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.