|
28.12.2020 14:03

Олег Винник скучив за Оленою Шоптенко і “Танцями з зірками”: оточив красунями і часто змінює образи

Олег Винник знову змушує вовчиць шаленіти від захвату.

Популярний український співак Олег Винник, який бере участь у новорічному шоу на одному з телеканалів, показав прихильникам нові сценічні образи.

На одному зі знімків головний вовк країни постає у теплій зимовій сріблястій куртці, чорних рукавичках та темних окулярах. Родзинкою та незмінним елементом будь-якого образу артиста є вузькі чорні джинси.

А на інших виконавець вже у чорній шкіряній куртці і без рукавичок та окулярів. При цьому на одному зі знімків він, не криючись, обіймає Таюне.

Прихильникам найбільше сподобався саме цей кадр, проте і нового виступу улюбленого виконавця вони чекають з нетерпінням.

Також у підготовці виступів було використано кілька спецефектів, відповідно до образу Олега Винника.

Для деяких номерів фоном слугує зимовий ліс, а для деяких – вогнення літера V та колаж з новорічних знімків прихильників співака.

Крім нових знімків з підготовки новорічного концерту, народнимй улюбленець України поділився і тим, що робить його життя кращим. Як виявилося, для цього артистові взагалі не потрібні подарунки, а достатньо помічати щастя і радість у простих побутових речах.

Також виявилося, що для повного щастя співакові важливо дарувати емоції іншим людям. Тож, коли закінчився проект “Танці з зірками”, артист почав шукати інші можливості для задоволення цієї потреби.

Щойно його партнерка по проекту Олена Шоптенко продовжила займатися звичними для не справами, Олег Винник відразу ж оточив себе красунями і вже не приховує почуттів до своєї бек-вокалістки Таюне.

І знайшов він її відразу у двох проектах: вокальному шоу “Голос країни”, де заміним Дана Балана, і новорічному концерті, де зможе порадувати прихильниць відразу кількома новими хітами, які шанувальниці безумовно оцінять.

Як зазначав Олег Винник, цього року, як і всі попередні, він святкуватиме Новий рік на сцені Новорічного шоу. При цьому артист нагадав. що все відбуватиметься з дотриманням усіх норм, тож насолоджуватися виступом прихильники зможуть лише вдома.

Прихильники підтримали таку відданість традиціям і подякували виконавцеві за яскраві емоції в новорічну ніч.