50-річний Вірастюк вперше показав нову обраницю, з якою зрадив колишній: “Коли дружина поїхала за кордон”

Під час спортивних змагань учаснику дається 3 спроби для кожної вправи. Такий же підхід Василь Вірастюк обрав і для особистого життя. Але що змусило силача поставити крапку в 15-річному шлюбі?

Василь Вірастюк, відомий український стронгмен та політик, останнім часом привернув до себе увагу не лише спортивними досягненнями, але й бурхливими подіями в особистому житті. Не так давно він повідомив про розлучення зі своєю другою дружиною Інною після 15 років шлюбу. Це рішення Василь прийняв самостійно, пояснюючи його тим, що у пари були занадто великі розбіжності у важливих питаннях.

Василь Вірастюк зі своїми синами та колишньою дружиною Інною
Василь Вірастюк зі своїми синами та колишньою дружиною Інною

За словами Вірастюка, в першу чергу незгоди з дружиною виникали через різні погляди на виховання спільних синів — 16-річного Олега та 8-річного Олександра. Василь завжди наполягав на необхідності спілкування та з’ясування обставин конфліктів, тоді як Інна діяла безкомпромісно та не бажала вислуховувати аргументи іншої сторони. У результаті Вірастюку часто доводилося виступати миротворцем між матір’ю та дітьми.

“Витягнула шаблю і рубає. Не розбираючись”, — Вірастюк про підхід колишньої дружини до виховання дітей

Василь Вірастюк показав фото з новою коханою. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін
Василь Вірастюк показав фото з новою коханою. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін

Та вирішальним моментом, який призвів до розколу, стронгмен вважає від’їзд дружини з дітьми за кордон попри його заперечення. Інна наполягла на переїзді до Праги за порадою своєї матері, хоча Василь переконував, що сім’я може спокійно жити на заході України, а він регулярно відвідуватиме родину в перерві між робочими та волонтерськими поїздками. Проте дружина вчинила по-своєму, через що Вірастюк затаїв на неї образу.

Попри ініціювання розлучення восени 2022-го, через бюрократичні процедури та повітряні тривоги офіційно шлюб було розірвано лише 11 червня 2024 року рішенням Печерського суду Києва. Увесь цей час Василь знаходився в стосунках з новою обраницею, з якою у стронгмена вже є спільна дитина — син Володимир. Вперше про це Вірастюк розповів під час інтерв’ю Славі Дьоміну, але після офіційного завершення процесу розлучення також поділився зі своїми підписниками.

50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою
50-річний Василь Вірастюк показав фото з новою коханою

Стосунки з коханою у Василя почалися в той момент, коли його дружина поїхала за кордон. Спортсмен погоджується, що з його боку це є зрадою. Але він також вважає зрадою вчинок дружини, яка не послухала його прохання не їхати за кордон.

З нинішньою дівчиною Вірастюк познайомився ще у 2019 році. Тривалий період у них було нерегулярне спілкування, яке активізувалося у 2021 році. Але щире захоплення одне одним прийшло до них лише після 24 лютого. Зараз пара неймовірно закохана одне в одного. Василь бачить, що багато людей в суспільстві засуджує його вчинок, але не вважає, що він зробив щось погане та не вважає за потрібне виправдовуватися.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.