Ходить на реабілітацію: 34-річна Надя Дорофєєва вперше відкрито заговорила про свої проблеми зі здоров’ям

Дуже часто зірки виглядають бадьорими, щасливими, буквально випромінюють позитив. Але не всі задумуються, що ховається за цією видимою стороною. Надя Дорофєєва розповіла про свої труднощі.

Надя Дорофєєва є однією з найпопулярніших співачок України не лише в сучасній історії, але й загалом за всі роки існування українського шоубізнесу. Вона регулярно випускає нові хіти, які в момент виходу потрапляють в усі можливі плейлисти, часто залишаючись там місяцями. Також артистка нещодавно з’явилася на Таймс-Сквер у рамках співпраці зі Spotify, розпочала великий тур Україною та підготувала до випуску новий альбом. Але що ховається за всім цим успіхом?

Він часто зітканий з емоційних переживань. Як особистих, так і спільних для кожного українця. Для нового альбому Надя підготувала пісню “Колискова 2022”. У ній Дорофєєва зібрала біль і рефлексії, які відчувала останніми роками. Цю композицію артистка почала писати ще у 2022 році, а завершили після подій в “Охматдиті”. Оцінити її шанувальники зможуть вже завтра. Та під дописом люди зазначили, що одна тільки назва та анонс вже викликають мурахи й сльози.

Надя Доровєєва анонсувала пісню, яку почала писати ще у 2022 році
Надя Доровєєва анонсувала пісню, яку почала писати ще у 2022 році

Але душевні переживання — зовсім не єдина перепона, яку доводиться постійно долати Наді. Перед новим концертним туром Надя готувалася не лише морально, але й фізично. Зокрема, Дорофєєвій довелося відправитися на реабілітацію через коліна, з якими у неї проблеми. А оскільки в осінньому турі співачка вперше за 3 роки буде на підборах, вона й між концертами намагається робити все, щоб її ноги були витривалішими та більш спортивними.

Також Надя зізнавалася, що перед кожним виступом їй доводиться готуватися ще й емоційно. Навіть великий досвід на сцені не зменшує нервування дівчини перед концертами. Та значна підтримка публіки зрештою дозволяє їй виступити найкращим чином.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.