Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Далеко не в кожної людини виходить нав’язати собі любов до спорту. Попри його користь для фізичного та ментального здоров’я, все ж таки люди часто стикаються з проблемою, коли не можуть регулярно займатися і врешті-решт кидають будь-які зусилля і навіть не переймаються через не активний образ свого життя.

А деяким все ж таки вдається щиро полюбити фізичні навантаження. Олександр Педан відноситься саме до такої категорії. І ба більше, він прививає цю любов і своїм дітям. Окрім того, що шоумен багато часу проводить з дітьми, це ще й приносить користь.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною

Олександр Педан показав, з ким проводить час, окрім Сергія Притули
Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною. Архівна фотографія телеведучого

Неодноразово він показував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як займається зі своїм молодшим сином. Зокрема, вони часто відвідують скеледром у Києві. Інтерес до нього проявляє як ведучий, так і його маленький спадкоємець.

Але нещодавно зірка вирішив розповісти про це місце трохи більше, адже воно святкує свою 5-у річницю. Любов до такого собі альпінізму публіка зірки помітила давно, а після даної публікації можливо і сама спробує себе в цьому. Як ніяк, цей спорт розвиває м’язи ніг, рук, спини та пресу, а також покращує стратегічне мислення.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що раніше Олександр часто підтримував молодь у ініціативах колективних занять спортом та відпочинку на природі. Ба більше, чоловік навіть був організатором багатьох фестивалів. Звичайно, після 2022-го усі вони були не на часі, і Педан з тих пір нічим подібним не займався.

Тим не менш, він часто дає поради на рахунок виховання та розвитку дітей, може підказати певну літературу та місця, де можна з користю для себе відволіктися від робочого тижня.

Схожі статті

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.