Перевершила дочку Зіброва Діану: Віктор Бронюк з ТІК показав, як виглядає його доросла спадкоємиця-красуня

Знаменитий український музикант Віктор Бронюк вперше показав, як виглядає його доросла дочка, а також розповів, чим вона займається та до якого майбутнього рухається.

Знаменитий український музикант Віктор Бронюк вельми довго не показував публіці свою сім’ю, а якщо навіть і виходить в світ, то рідко.

Ще декілька років тому у зірки були зовсім маленькі дітки, але час минає швидко. Світські заходи припинили проводитися в Україні в 2021-у. За цей рік його старша дочка з 13-річної дівчинки перетворилася на шістнадцятирічну випускницю, яка вже думає про те як будувати своє майбутнє життя.

Віктор Бронюк показав, як виглядає його доросла дочка

Куди подівся Віктор Бронюк, який з весни ходить у формі
Віктор Бронюк показав, як виглядає його доросла дочка

Нещодавно музикант дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, як же тепер вона буде рухатися, куди направлений її погляд, і чи бажає вона повторити успіх свого батька. На даний момент Єва завершила 9 клас у школі і зараз визначається, де навчатиметься далі.

Виконавець каже, що він особисто не бачить сенсу ще два роки перебувати у школі. Він переконаний, що зараз потрібно якомога швидше визначатися та опановувати професію.

“Я не бачу сенсу їй просиджувати в школі ще два роки. У таких невизначених умовах, в яких ми перебуваємо зараз, краще швидше профорієнтуватися, я вважаю”, – зізнався виконавець у коментарі для OBOZ.UA.

Примітно, що Віктор Бронюк відноситься до цієї категорії музикантів, які майже не користуються піаром, дають максимально спокійні та стислі інтерв’ю, а також не падкі на скандали.

Наприкінці нульових Віктор Бронюк одружився на неймовірні красуні, яка подарувала йому двох прекрасних діток: хлопчика та дівчинку. Зараз обидва спадкоємці підростають, і зовнішньо здебільшого схожі на матір. Сім’я виглядає елегантно, поводиться стримано та отримує захоплені погляди.

Примітно, що останнім часом діти знаменитостей почали частіше виходити з тіні та демонструвати власні таланти. Здебільшого, на це посприяли соціальні мережі, за допомогою яких вони можуть просуватися професійно. Так, декілька років тому Павло Зібров зробив свою дочку Діану знаменитою, хоча вона займається маркетингом.

Схожі статті

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна: пам’ятник з сірого граніту і справжнє ім’я та прізвище у написі (ФОТО)

Кузьма Скрябін — справжня легенда. Вже 9 років артист не радує нас своїм співом та новими хітами. Але пам'ять про нього жива й досі, тому близькі Скрябіна намагаються належним чином її шанувати.