Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружився втретє: після розлучення з Реус не пройшло і року

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружився втретє. Як виявилося, після завершення шлюбу з Лілією Реус не пройшло навіть і року.

Так, ще декілька тижнів тому в мережі пліткували про те, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат розійшовся зі своєю черговою дівчиною Анастасією. Зокрема, вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своєрідне прощання, в якому дякувала за досвід. Здавалося, що все завершилося.

Як раптом чоловік знову поїхав до Туреччини. До речі, Мурат часто організовую подібні поїздки саме у періоди кризи. Але на цей раз він вочевидь поїхав знайомити кохану зі своїми родичами.

Мурат Налчаджиоглу одружився з Анастасією Фоксі у Туреччині

29-річна модель прийняла назад 47-річного Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу одружився з Анастасією Фоксі у Туреччині

Так, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, на яких він разом з коханою похвалився обручками на безіменних пальцях. Окрім того, Анастасія назвала свого обранця “чоловіком”.

Фотографія була зроблена під час прогулянки на яхті. Також пару супроводжувала дочка Мурата від шлюбу з Ані Лорак Софія, його близький друг та дочка друга. Судячи з усього, компанія прекрасно провела час і насолодилася Середземним морем.

Мурат Налчаджиоглу одружився з Анастасією Фоксі у Туреччині

Нагадуємо, що менше, ніж рік тому Мурат розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус. Пара зустрічалася декілька років, після чого вирішила побратися. Заручини сталися ще в 2021-у після нетривалої розлуки.

Пізніше складалося враження, що молоді люди не грають весілля через події в країні. Адже багато хто заявляв, що торжества не на часі. Однак, вже влітку 2023-го вони таки організували велике свято, і хто б міг подумати, що вже через 3 місяці стане відомо про їхнє розлучення.

Причина розставання досі невідома, однак Лілія неодноразово натякала на те, що в шлюбі була невірність, що і стало кінцем для стосунків. Через декілька тижнів після розлучення Мурат з’явився у компанії Анастасії Фоксі, своєї майбутньої третьої дружини.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?