Прийшла вся синя: Тіна Кароль показала зустріч з найтаємничішою співачкою України Клавдією Петрівною

Популярність, якій можна тільки позаздрити. І мова навіть не про Тіну Кароль, а про її гостю — Клавдію Петрівну. Інкогніто-співачка завітала до легенди українського шоубізнесу для важливої місії.

Її треки програються у мільйонах пристроїв. Тексти її пісень цитує перша леді. Але хто вона? Це питання поціновувачі якісної музики з 2023 року, коли в українському шоубізнесі, раптово й неочікувано, наче грім в сонячний день, з’явилася Клавдія Петрівна. Але досі співачці та її команді вдається зберігати секретність навколо молодої зірки. І це попри те, що вона активно бере участь в різноманітних проєктах та зовсім скоро дасть сольний концерт.

Саме під час виступу у Палаці Спорту 30 серпня Клавдія обіцяє розкрити своє справжнє ім’я. Тому квитки на цю подію практично повністю розкупили одразу після анонсу. Тому якщо вам захочеться придбати їй сьогодні, то доведеться обирати між кількома місцями у найдорожчих секторах. Але прямо зараз побачити виступ Клавдії Петрівни ви можете навіть у себе вдома, увімкнувши новий епізод проєкту “Дім Звукозапису”, який створює Тіна Кароль.

Звісно ж, у цьому випуску особистість інкогніто-співачки залишилася таємницею. Для виступу Клавдія обрала красиву маску, яка майже повністю закривала її обличчя. Образ завершували синій широкополий капелюх, декорований стрічками, та елегантна довга сукня з відкритими плечима й прозорими рукавами, яка також виконана в синьому кольорі.

Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну
Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну

Тіні знаменитість трохи розповіла про себе. Приміром, бажання стати співачкою у Клавдії не з’явилося раптово, оскільки в музиці вона з 5 років. І такий бекграунд дещо спростив шлях до бажаного результату. У “Домі Звукозапису” зірка виконала пісню “Намалюй мені ніч”, музику до якої написав Мирослав Скорик, а слова — Микола Петренко. Також для запису треку був запрошений легендарний жіночий кавер-бенд Freedom Jazz.

Ця композиція є досить особистою для Клавдії Петрівни, оскільки саме вона розкрила у зірки любов до ретро-пісень. Тому співачка не хотіла далеко відходити від оригіналу, а прагнула передати саме його красу в трішки осучасненому вигляді. Клавдія обожнює нашу культурну спадщину та хоче, щоб якомога більше людей дізналися про легендарні українські пісні, які заслуговують місця у ваших серцях та персональних плейлистах.

“Вважаю, що подарувала їй нове життя для сучасного покоління”, — інкогніто-співачка про власне переосмислення композиції

Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну
Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.