“Зірки-хмарочоси”: скільки сантиметрів у зрості Каті Осадчої, довгоногої Олі Полякової та Лесі Нікітюк

Не у сантиметрах щастя. Але завжди добре, коли цих сантиметрів більше, а не навпаки. Це чудово знають Оля Полякова, Катя Осадча та Леся Нікітюк, які є одними з найвищих зірок українського шоубізу.

Навряд багато людей назвуть невеликий зріст перевагою. А якщо вдома всі низькі, то можна забути про ефективне використання верхніх полиць. У протилежної ситуації лише переваги. Завжди можна дістатися до всього, що вам потрібно, а на концертах і в натовпі не доводиться підстрибувати чи визирати з-за спин вищих людей перед собою. А ще це просто красиво, що доводять зірки українського шоубізнесу Леся Нікітюк, Оля Полякова та Катя Осадча.

Королева ночі часто з’являється на сцені на підборах та з великою короною на голові. Може здатися, що саме вони забезпечують їй високий зріст. Насправді співачка може похизуватися власними 180 см. Звісно ж, краса Олі є заслугою не лише зросту, а також природних даних і догляду за собою. Артистка активно займається спортом, користується якісною косметикою, слідкує за раціоном та намагається наповнювати своє життя позитивними емоціями.

Оля Полякова у себе вдома та на сцені
Оля Полякова у себе вдома та на сцені

Без головного убору багатьом шанувальникам важко уявити й Катю Осадчу. Її красиві, часом чудернацькі капелюшки перетворилися на фірмову фішку та невіддільно асоціюються саме з популярною телеведучою. Але головні убори та різноманітні вбрання мають чудовий вигляд на Осадчій завдяки її неповторній зовнішності. Саме тому в підлітковому віці шлях до слави Катя почала з модельного бізнесу. Там її зріст, який зараз сягає 180 см, став козирем.

Катерина Осадча під час прогулянок Києвом
Катерина Осадча під час прогулянок Києвом

Ще однією красунею, що може стати на рівні з Осадчою та Поляковою, є Леся Нікітюк. Ах, ці ноги. У декого весь зріст лише трішки більше, ніж їхня довжина у телеведучої Нового каналу. Леся чудово розуміє таку свою перевагу, тому завжди за нагоди хизується нею на фото.

Світлини з особистого акаунту Лесі Нікітюк
Світлини з особистого акаунту Лесі Нікітюк

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.