“Надіслала відео йому”: ексдружина Остапчука Горняк похвалилася животиком — зовсім не як у Полтавської

Катерина Полтавська в очікуванні дитини часто демонструє свій животик та надсилає його фото Остапчуку. Христина Горняк також вирішила надіслати "йому" фото власного животика.

Володимир Остапчук — харизматичний, веселий та розумний красень, який досяг неймовірного успіху. Про такого чоловіка мріють мільйони українок. Але Володимир є тільки один, тому з ним пощастило бути лише трьом жінкам. Наразі шоумен одружений з Катериною Полтавською, яка чекає від нього дитину. Іноді в мережі можна побачити фотографії круглого животика дівчини та дописи, по яких стає очевидним щастя молодої від очікування малюка.

Ексдружина Володимира Христина Горняк, розлучення з якою було досить бурхливим, сьогодні також має стосунки. Та на відміну від свого колишнього, дівчина розповідає про особисте життя виключно натяками. Хто саме є обранцем нотаріусині наразі невідомо. Христина лише показує букети, подаровані коханим, та розповідає про емоції після побачень. Також Горняк демонструє образи, якими тішить чоловіка. Іноді Христина відправляє “йому” цікаві світлини.

Ексдружина Володимира Остапчука показала, які фото надсилає своєму коханому
Ексдружина Володимира Остапчука показала, які фото надсилає своєму коханому

Зокрема, як і Полтавська Остапчуку, нотаріусиня також показує коханому свій животик. Поки що не вагітний, але не менш красивий. Судячи з фрагмента з особистого листування, обранець у Христини небагатослівний. Можна навіть сказати, що надто лаконічний, як для таких світлин.

Сама дівчина в захваті від свого стилю, хоча й думає що “вони” можуть випасти. Звісно ж, для прогулянок містом такий одяг не підійде. А ось для вечора в компанії коханого він ідеальний. В такому разі ймовірність випадання будь-яких цікавих частин точно не стане проблемою.

Шанувальники також залишилися вражені продемонстрованим стилем. Більшість навіть не змогла висловити емоції словами й обійшлася емодзі. Але дехто зміг навіть увімкнути логіку, дивлячись на таку красу, порадивши просто зафіксувати груди наклейками, щоб не випали.

Підписники із захватом відреагували на новий образ Христини Горняк
Підписники із захватом відреагували на новий образ Христини Горняк

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?