42-річний Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Штатів: зізнавався у цьому ще 4 роки тому

42-річний хореограф Влад Яма розкрив справжню причину свого переїзду до Сполучених Штатів Америки, в якій зізнавався у цьому ще 4 роки тому.

Влад Яма опинився у переліку зірок, які втекли з України одразу. Зірка не чекав ні дня, але доволі довго приховував правду про своє місцезнаходження. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого з’являлися архівні фотографії, на яких він був вдома, у своєму маєтку чи в місті. Але уважні фанати одразу ж помітили, що він не показує нових знімків і зрозуміли, що він знаходиться не в Україні.

Звичка хореографа постійно показувати своє життя зіграла з ним злий жарт: відхилення від моделі поведінки одразу дало розуміння, що відбувається.

Влад Яма розповів, чому вирішив переїхати до Сполучених Штатів

Стало відомо, як Влад Яма планує повернутися із США в Україну
Влад Яма розповів, чому вирішив переїхати до Сполучених Штатів

Влад же тягнув дуже довго перед тим, як все ж таки зізнатися у тому, що він знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Але його вибір не тільки не здивував, але був цілком логічним для більшості аудиторії, яка слідкувала за ними в мережі. Справа в тому, що хореограф зізнавався ще 4 роки тому про свою мрію переїхати до Штатів, і найперше, що його зупиняло — це кар’єра в Україні.

Якраз у той період він спробував себе у ролі ведучого — мета, яку він поставив перед собою давно. Півроку він працював під наставництвом Єгора Гордєєва, але вже згодом звільнився. Після цього його шлях пролягав до Флориди, де сім’я затрималася набагато довше, ніж планувала, і куди повернулася вже через тиждень, проведений в Україні.

Єгор зізнався, що насправді працювати з хореографом було нелегко. Мовляв, він не гнучкий і не міг налаштуватися та не підходив для цієї роботи. Таким чином, одна мрія артиста зруйнувалася, а інша реалізувалася.

Саме тому зіркові колеги Я ми здебільшого не вірять у те, що він захоче повернутися. На телебаченні він не з’являється вже 4 роки, а от переїзд до Сполучених Штатів повністю вдався, і навряд колись танцюрист захоче все повернути як було.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?