Оля Цибульська розповіла про свою дивну мрію побачити декілька могил і показала їх сину: “Стало моторошно”

Дуже часто людей починають цінувати лише тоді, коли їх більше немає. Особливо часто це стосується знаменитостей. Ольга Цибульська біля пам'ятників відомих людей розповіла про свої помилки минулого.

Людське життя надзвичайно коротке. Навряд можливо знайти людину, яка б сказала, що вже все побачила та зробила, тому з неї досить. Так, життя коротке. Але від того воно цінніше! На жаль, справжню цінність життів відомих людей ми часто усвідомлюємо лише після того, як їх вже немає з нами. Про цю тему детальніше вирішила поговорити Ольга Цибульська.

Вона давно мріяла побувати на Личаківському цвинтарі, щоб побачити могили знаменитих українців, серед яких Івасюк та Франко. Також співачка хотіла розповісти про відомих людей, про їхню спадщину та роль у розвитку української культури.

Ольга Цибульська показала сину пам'ятники відомих людей, яких вже немає з нами
Ольга Цибульська показала сину пам’ятники відомих людей, яких вже немає з нами

Спершу Ольга показала синові могилу Романа Віктюка — видатного театрального режисера, який прославився своїм унікальним стилем. Також Цибульська згадала, як вчилася у Віктюка, розповівши сину про найцікавіші моменти з того періоду свого життя.

На цвинтарі зірка відвідала могили Мирослава Скорика та Володимира Івасюка. Їхній вклад у розвиток української музики складно переоцінити. Зокрема, пан Мирослав писав музику до фільму “Тіні забутих предків”. А Володимир Івасюк створив композиції, які й сьогодні чудово знають люди будь-якого віку, включаючи “Водограй” та “Червону руту”.

Ольга Цибульська показала місце поховання легенди української естради Володимира Івасюка
Ольга Цибульська показала місце поховання легенди української естради Володимира Івасюка

Ольга дуже шкодує, що живучи в один час з легендарним Скориком вона не знайшла змоги особисто познайомитися з ним. Це ж вона говорить про Ірину Фаріон, чию усипану квітами могилу також відвідала Цибульська, щоб віддати шану філологині. Ольга зазначає, що з пані Іриною вони обмінювалися увагою лише онлайн, але жодного разу не зустрілися.

Співачка зазначила, що ми живемо з геніями в один час, вони творять поруч з нами. Це класно усвідомлювати. Але також не варто втрачати нагоди знайомитися з видатними людьми ще за їхнього життя, цінуючи їхній вклад уже зараз, а не лише після смерті.

Ольга Цибульська розповіла, що шкодує через втрачену можливість познайомитися з геніями нашого часу
Ольга Цибульська розповіла, що шкодує через втрачену можливість познайомитися з геніями нашого часу

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?