Наталія Островська засвітила свого чоловіка, якого приховує багато років: “Найкращий друг та батько”

Ведуча програми новин ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка Богдана, якого приховує від публіки вже не один рік. Детальніше в матеріалі.

Коли Наталія Островська тільки-но увійшла у склад ведучих ТСН, вона зізналася, що хоче показати чоловіка підписникам, коли її особиста сторінка в соцмережі набере велику кількість фоловерів. Але з часом її позиція на цей рахунок змінилася. Нещодавно зірка зізнавалася, що дещо має залишатися приватним, і в її житті вона буде допомагати своєму чоловіку Богдану і надалі вести непублічний образ життя.

Тож публіка втратила величезний шанс побачити, хто насправді зміг отримати серце неймовірної красуні, яка майже щодня виходить в прямий ефір та повідомляє про головні новини країни.

Ведуча ТСН Наталія Островська засвітила свого чоловіка на весільному фото

Наталія Островська розповіла про свій шлюб
Ведуча ТСН Наталія Островська засвітила свого чоловіка на весільному фото

Але як і у кожного в житті стаються особливі дні, коли можна трохи відкрити завісу таємниці. Так, Наталія Островська повідомила на особистій сторінці в Instagram, що її родина святкує потрійне свято: річницю весілля, день народження Богдана та 9 місяців Агаті.

Для цієї публікації Наталія обрала архівну весільну фотографію, на який засвітила Богдана. На жаль, обличчя його не видно, однак помітно, що він вельми високий, статний та широкоплечий.

Також цікаво подивитися на Наталію Островську, яка на той момент ще не була популярною. На знімку вона надзвичайно струнка, наче модель, має гострі вилиці та не менш гострий погляд.

Помітно, що ведуча сильно змінилася за цей час: її погляд став м’якшим, а образ жіночнішим. У коментарях публіка одразу ж почала вітати сім’ю з особливим днем, а також залишила багато компліментів на рахунок зовнішності Наталії.

Нагадуємо, що наприкінці минулого року Наталія Островська народила прекрасну дівчинку, первістка, яку назвала Агатою. Невдовзі після пологів телеведуча вже вийшла в ефіри і успішно поєднує роботу з материнством.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.