“Прийшов час вже”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям і показала результат (Фото)

36-річна ведуча Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям та показала результат. Зірка не стала приховувати правду про речі, які робить зі своєю зовнішністю.

Робота на телебаченні завжди вимагає максимальної уваги до свого зовнішнього вигляду. Від цього залежить багато, починаючи від сприйняття публікою окремої зірки, до реальних рейтингів. Інколи актори, виконавці та блогери завойовують любов своєї публіки здебільшого через розкішні зовнішні дані, адже дивитися на них — чисте задоволення.

Леся Нікітюк вже відноситься до розряду тих знаменитостей, які проклали собі шлях харизмою та почуттям гумору. Потрапивши на екрани, Леся також почала активно займатися собою і швидко досягла результатів, адже від природи має красиве обличчя, розкішну фігуру, тощо.

Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям

Ведуча Леся Нікітюк показала, як приготувати макарони з піцою
Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям

І все ж таки з роками це ж таки справжньою роботою — зберігати своє здоров’я та красу. У цьому питанні Нікітюк вельми успішно, адже приділяє даному аспекту багато уваги. Зокрема, телеведуча являється постійною відвідувачкою косметологічних кабінетів.

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про нову процедуру, на яку не так давно наважилася.

Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям. Скріншоти особистої сторінки ведучої

“Графік відправляється на Хмельниччину, ви поки дивіться, що я зробила зі своїм обличчям. Прийшов час вже… Новітні апарат, який зараз дуже популярний у дівчат, бо має мінімальну реабілітацію 4 години, комфортно переноситься — виражені результати після курсу процедур”

Варто зазначити, що Нікітюк вже неодноразово намагалися критикувати в мережі за корекцію губ та ботокс. Однак, над цим сміялася і сама зірка, і навіть її матір, яка бралася захищати кохану донечку перед аудиторією.

Догляд за собою пішов Лесі лише на користь, адже вона задоволена, а от ботоксу їй боятися точно не варто, адже вона не акторка, які необхідно передавати усі емоції через камеру та екран.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.