Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

За 2 місяці сину Тіни Кароль виповниться лише 16 років, а його вже можна вважати одним із найбажаніших кавалерів серед молодих українців. Для свого віку юнак має дуже дорослий вигляд, що додає хлопцеві ще більшої схожості з його батьком Євгеном. Але краса — далеко не єдина чеснота, якою може похизуватися Веніамін.

Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра
Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра

Нагадаємо, що ще з дитинства син Тіни Кароль навчається за кордоном. Це було прохання покійного чоловіка співачки. Завдяки цьому юнак вільно володіє одразу декількома мовами. Проживання та навчання у Лондоні з 7 років дозволило хлопцеві досягнути ідеального рівня англійської. Також він дуже добре знає іспанську та французьку.

Звісно ж, Веніамін вільно володіє й українською мовою, хоча буває на Батьківщині нечасто. Наразі про остаточне повернення додому хлопець не думає, бо продовжує навчання. А от в майбутньому варіант з життям в Україні син Тіни розглядатиме.

Співачка ж постійно проживає вдома та активно розвиває власну кар’єру. Це також стало однією з умов Євгена у момент, коли він розумів, що подолати рак неможливо. Тому Тіна навіть у складні моменти, коли хочеться все кинути, згадує про свою обіцянку й продовжує творити. Зокрема, вже опівночі співачка випустить свій новий альбом.

Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому та свій осінній концертний тур
Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому та свій осінній концертний тур

Також на честь цієї події зірка відправляється у новий концертний тур та радить фанатам вивчати тексти нових пісень. Перший концерт відбудеться завтра у Вінниці, але квитки на цю подію придбати вже неможливо. Також місця розпродані ще у 6 містах, а у декількох квитки закінчаться вже незабаром. Вочевидь, останніми роботами та анонсами нових треків Тіна змогла зацікавити авдиторію.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.