45-річний Володимир Ярославський вперше показав свого маленького спадкоємця: копія судді “МастерШеф”

Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський вперше показав свого спадкоємця. Звідки взявся цей хлопчик, хто його мати та інші подробиці в нашій статті.

Як відомо, Володимир Ярославський веде холостяцький образ життя. Вже багато років він не розкриває правду про те, хто полонив його серце, з ким він живе і чи взагалі планує створювати сім’ю. За словами зірки, він абсолютно самотній. Але звісно, публіка має схильність не довіряти подібним ствердженням, адже знаменитості як правило намагаються захистити своїх близьких та рідних і не допускають аби приватне перемішувалися з публічним.

Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Володимир Ярославський анонсував повернення МастерШеф в ефір
Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Ярославського в свою чергу багато років підозрювали у романі з Ольгою Мартиновською, але зараз кулінар зізналася, що будує стосунки з іншим колегою. Володимир же вразив новою публікацією, в якій показав свого племінника. Так як власних дітей у нього немає, то близького родича можна по праву назвати його спадкоємцем.

Варто відзначити, що дядько та племінник навіть за зовнішністю дуже схожі. У хлопчика пшеничний колір волосся і доволі знайомі всім риси обличчя. Кадри були зроблені на кухні, де Володимир Ярославський знімав новий контент.

Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Варто відзначити, що останнім часом з Ольгою вони співпрацюють все менше. Що стало причиною достеменно невідомо, але колеги наче повільно почали віддалятися. Тим часом Мартиновська взялася за новий проект з Ектором.

Тим не менш, ще буде можливість насолодитися їхнім спілкуванням після виходу нового сезону кулінарного шоу, що обов’язково станеться у близькому майбутньому.

Варто відзначити, що особисте життя Ектора також на даний момент вельми не зрозуміла. У зірки була дівчина, яке 2022-го рушила до Польщі. Потім дівчина повернула собаку шеф-кухарю, але що між ними сталося незрозуміло. Зірка тим часом був зайнятий роботою а також встиг виставити на продаж будинок.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.