Учасниця 13 сезону “МастерШеф” на спільному фото з чоловіком розпрощалася з “ним”: фанати підтримали

На жаль, у житті часто все відбувається зовсім не так, як того хочеться. Ось і Катя Мазуренко із "МастерШеф" поруч з чоловіком оголосила про прощання. Але після нього дівчині одно радісно.

Як же іноді не хочеться прощатися, але це варто зробити, щоб відкрити ще одну сторінку життя, здатну подарувати багато приємного. Прощання може бути різним і стосуватися не лише людей, а також речей та навіть пори року. Ось і учасниця 13 сезону “МастерШеф” Катя Рибалка додала на свою сторінку пост, де вона попрощалася з літом 2024 року, яке промайнуло дуже швидко.

Проте невеличкий смуток перекривається неймовірною кількістю емоцій, які подарували дівчині три найтепліших місяці року! Дівчина готувала разом із завжди усміхненим Аліком Мкртчяном та його красунею-дружиною Віталіною. Також Рибалку запрошували на шоу “Прокидайся!”, де вона змогла особисто познайомитися з Ксенією Мішиною, Юрієм Ткачем та Олексієм Душкою.

Учасниця 13 сезону МастерШеф Катерина Мазуренко поділилася своїми літніми емоціями
Учасниця 13 сезону МастерШеф Катерина Мазуренко поділилася своїми літніми емоціями

Багато часу Катерина проводила зі своїми подругами. До слова, вона підтримує хороші стосунки з Олею Кролик — однією з основних фавориток на перемогу в 13 сезоні. На “МастерШеф” Ольга приходила двічі поспіль, як учасниця, а в 14 сезоні завітала на кастинг для підтримки знайомого Данила. Проте, на відміну від кулінарки, хлопець не зміг здивувати суддів своєю стравою.

Катя Рибалка з подругами та колегою по 13 сезону МастерШеф Ольгою Кролик
Катя Рибалка з подругами та колегою по 13 сезону МастерШеф Ольгою Кролик

Серед літніх спогадів Катерини, звісно ж, є її улюблена риболовля! А ще вона дуже багато часу проводила зі своїм чоловіком Олександром. Дівчина просто обожнює свого коханого, регулярно показуючи фрагменти з власного життя, як оновлення квартири та автомобіля чи подорожі.

Учасниця МастерШеф-13 Катерина Мазуренко показала свого чоловіка
Учасниця МастерШеф-13 Катерина Мазуренко показала свого чоловіка

Звісно ж, це лише невелика частина приємних спогадів, про які згадала кулінарка. Серед них також є заняття спортом, від яких Катя отримує багато задоволення, волонтерська діяльність і безліч інших речей. І більшість із цих фрагментів лише за серпень. Тому, щоб час, який завжди швидко пролітає, не був даремним, оточуйте себе максимальною кількістю вражень і справ.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.