Був сповненим сил, але Полякова випила з нього “всі соки”: фанати здивовані, побачивши Вадима Буряковського

Оля Полякова та Вадим Буряковський — одна з найкрасивіших пар українського шоубізнесу. Але за роки поруч з артисткою чоловік помітно постарішав, хоча Полякова так залишилася красунею. У чому причина?

Оля Полякова та Вадим Буряковський — неймовірна пара. З першого погляду на них важко повірити, що ці люди мають щось спільне. Інший стиль, різні погляди на публічність. Вадим надає перевагу закритому способу життя та не має власних соціальних мереж. Чоловік лише іноді з’являється на сторінці Олі, яка навпаки обожнює, коли до неї прикута увага авдиторії.

Але ось уже понад 2 десятиліття ця пара лишається нерозлучною. Їй не стають на заваді ні постійні плітки недоброзичливців, ні навіть сварки між подружжям. Коли Оля зустріла Вадима, то вона одразу подумала “так, це мій чоловік”. А Буряковський, бувши у шлюбі з іншою, до нестями закохався в тоді ще маловідому співачку, яку запросив для персонального концерту. Після стількох років ці почуття в парі досі залишаються сильними та тримають їх разом.

Співачка Оля Полякова з коханим Вадимом Буряковським у молодості
Співачка Оля Полякова з коханим Вадимом Буряковським у молодості

Але багато хто зазначає, що Вадим помітно постарішав поруч з Поляковою. Невже співачка настільки “витискає життєві соки” зі свого коханого? Можливо, слова про те, що Оля обрала саме Вадима через наявність у нього грошей є правдою? Багатьом хотілося б повірити саме в такий варіант, але насправді він далекий від реальності. Бо навіть якщо припустити, що Олю справді цікавили лише гроші, то сьогодні вона заробляє більше. Але досі поруч з чоловіком.

Найбільше Полякову при знайомстві цікавили не гроші, а те, яким є чоловік. У молодості до співачки залицялися різні кавалери, навіть дуже багаті. Але саме у Буряковському артистка знайшла те, що постійно дарує їй відчуття міцного фундаменту в її житті. А постарілий вигляд Вадима — це просто особливості віку. Все ж Буряковський старший за співачку на 15 років. У зовнішності самої ж Олі нічого не видає, що їй вже 45. Від того й створюється такий контраст.

Оля Полякова зі старшим на 15 років чоловіком Вадимом Буряковським та спільними доньками
Оля Полякова зі старшим на 15 років чоловіком Вадимом Буряковським та спільними доньками

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?