“Мені наснився, знову з тобою цілувались”: Ольга Фреймут розповіла, ким для неї колись став Сергій Притула

Ольга Фреймут публічно розповіла, ким для неї став Сергій Притула. Публіка не могла стримати емоції від почутого, адже не очікувала подібного.

Ольга Фреймут та Сергій Притула — це феномен українського телебачення, який свого часу приносив шалені рейтинги програмам, в яких обидва брали участь. Але часто стається так, що най харизматичніші телевізійні дуети швидко розпадаються. Наскільки в них багато енергії та взаєморозуміння, настільки ж багато суперечливих рис, які заважають зберегти це на довгі роки.

Дороги Сергія Притули та Ольги Фреймут розійшлися не одразу. Ба більше, попри негаразди, обидва намагалися все ж таки врятувати ці взаємини, адже вони були колись ледь не основою для їхньої кар’єри. Але не так склалося як гадалося і їм довелося відпустити одне одного. Сергій Притула запевняє, що це провина Ольги.

Ольга Фреймут розповіла про свої особливі стосунки з Сергієм Притулою

Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?
Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?

Вона в свою чергу продовжила ставитися до свого колишнього партнера так само, як і колись. Адже і до сварки вона легко жартувала на рахунок ведучого і дозволяла собі посміятися над ним.

Наприклад, нещодавно шанувальники згадали старий випадок та опублікували відео, на якому Ольга згадує, і як Сергій їй наснився. За її словами, уві сні вони цілувалися, а потім додали, що коли він з’являється у сновидіннях, то на грип.

Телеведучий здався дуже збентеженим даним висловлюванням на свою адресу, але насправді саме такими колись їхні стосунки і були. Ольга Фреймут завжди підкреслювала, що не розглядає свого партнера як об’єкт закоханості, а Притула обожнював поділитися саркастичними коментарями на рахунок своєї партнерки.

Нагадуємо, що у своєму коментарі Олександр Педан якось висловився про конфлікт між його колегами та заявив, що не приймав нічиєї сторони, але так склалося, що з Притулою він продовжив спілкуватися, тоді як Ольга Фреймут залишилася його хорошою знайомою. Ведуча часто згадує часи, коли вони працювали втрьох, Притула тим часом повністю все ігнорує.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?