Марина Боржемська після розлучення з Узелковим перестала бути “хорошою дівчинкою”: “Не повинна вибачатися”

Марина Боржемська після шлюбу з Вʼячеславос Узелковим припинила бути "хорошою дівчинкою". Зірка розповіла про свій непростий шлях. Деталі в матеріалі.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков розлучилися вже багато років тому, але їхні розставання досі всіх інтригує. Можна сказати, що спортсмен сам доклав до цього року, адже постійно нагадував про те, що йому не дають бачитися з дітьми, і нібито у псування його стосунків з дітлахами винувата колишня дружина.

Марина неодноразово спростовувала дану інформацію, а нещодавно син В’ячеслава Роберт сам заявив, що це його вибір.

Марина Боржемська показала, як склалося її життя без Узелкова

Марина Боржемська показалася на прогулянці з новонародженим хлопчиком
Марина Боржемська показала, як склалося її життя без Узелкова

Після даного кроку Марина подякувала своєму сину, а також почала тішити публіку незвичайною трансформацією, яка розгортається в усіх на очах. Зокрема, фітнес-тренер опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про те, як важливо не намагатися бути хорошою для всіх і визнала, що сама йшла цим шляхом, на якому дуже легко втратити себе.

У коментарях підписники приєдналися до обговорення і поділилися своїми історіями.

Нагадуємо, що в 2024-у В’ячеслав Узелков переніс дуже важку операцію, а також отримав інвалідність. Боксер зізнався, що до такого стану привів його професіональний спорт, а також зізнався, що навіть при цих подіях діти не поцікавилися його станом. Марина, Роберт та Емілія ніяк не відреагували на цей випити на свою адресу.

Але якщо раніше публіка ділилася на табори при обговоренні даного скандалу, то зараз Марина все більше підтримка отримує від публіки в мережі, за що часто дякую. Як відомо, вона намагалася захистити своїх дітей відданих скандалів і неодноразово уникала публічних конфліктів, але зробити їй це не вдалося.

Зараз В’ячеслав будує нову сім’ю з коханою. Не так давно він зробив їй пропозицію руки і серця, але весілля поки що не було.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.