|
06.03.2023 23:54

Фаворитка Вакарчука Соловій показала свого немолодого друга і приголомшила характером стосунків з ним

Знаменита українська співачка Христина Соловій здивувала мережу спільним кадром з популярним блогером. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Не так давно знаменита українська співачка Христина Соловій відсвяткувала своє тридцятиріччя. На честь цієї події артистка випустила нову композицію зі словами авторства поета Сергія Жадана, в якій заспівала про юні роки.

Христина Соловій приголомшила кадром з Паном Романом

Даний трек користується великою популярністю в Україні, і нещодавно про нього згадав знаменитий вітчизняний блогер Пан Роман. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з Христиною та підписали її одним словом, яке в нього асоціюється зі співачкою — “Юність”.

Христина Соловій приголомшила кадром з відомим блогером Паном Романом

Натомість Христина вирішила підіграти блогера і також додала слово, яке вона пов’язує з паном Романом.

Примітно, що це вже не перший кадр, на якому Соловій постає з блогером. А подібні жарти вже говорять про приятельські стосунки, які встановилися між медійними особистостями, що зовсім не дивно, особливо у наші часи, коли знаменитості беруть активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах і постійно зіштовхуються одне з одним на концертах.

Нагадуємо, Христина Соловій прославилася після співпраці зі Святославом Вакарчуком, який тривалий час був її наставником, а також продюсером. Втім, через декілька років плідної співпраці їхні дороги розійшлися. Не дивлячись на це, чутки про любовний зв’язок між виконавцями не вщухали, хоча і були спростовані. Зараз Христина зізнається, що не підтримує зв’язку з Святославом, хоча час від часу вони пересікаються. За офіційною версією на даний момент Христина Соловій холостячка.