29-річна Христина Соловій не витримала та розповіла правду про свій роман зі Святославом Вакарчуком: “Разом”

Минулого року Святослав Вакарчук ощасливив всіх новиною про те, що у його житті зявилася дитина. Артисту сина народила таємна дружина, а ось Христина Соловій повідала про роман з зіркою.

На “Голос країни” вона приїхала, бувши скромною, але впевненою у собі дівчиною. Христина з дитинства мала характер “з перцем” і розраховувала на свої сили. Одразу співачка знала, що дуже сильно хоче бути у команді саме Святослава Вакарчука.

Христина Соловій
Христина Соловій розповіла правду про свій роман зі Святославом Вакарчуком

Така дівчина одразу підкорила серце виконавця і Соловій, яка ще й походила з рідного краю співака, стала його улюбленицею на проєкті. Фанати зрозуміли це, коли одразу після завершення сезону Святослав почав займатися творчістю дівчини та розвивати її, як артистку.

Виявляється ще на кастингу лідер “Океану Ельзи” запропонував записати спільний альбом, а Христина відчула дуже швидко позитивну енергію до співпраці:

“Тільки ми зійшли зі сцени разом”, – прокоментувала старт роботи Соловій.

Згодом поповзли чутки про те, що молода співачка може бути фавориткою артиста. Христина й сама розповідала, що у її житті велику роль зіграв немолодий чоловік. Зірка зазначала, що її коханий був старший на 10 років. Втім, його імені назвати публічно так і не наважилася.

А про Вакарчука запевняє, що вона не мала з ним більших стосунків, ніж робочих та дуже сильно відчувала його особисті кордони. Святослав став її продюсером та бачив у співачці лише свій творчий проєкт. Але навіть договір артистка не хотіла довго підписувати та переїздити до Києва. Вона мріяла, що буде жити та працювати у Львові, але лідер “Океану Ельзи” її переконав у зворотньому.

Довелося прожити аж 5 років, аби звикнути до шаленого темпу столиці. Єдине, що лишилося незмінним – віра у свої сили і принциповість.

Схожі статті