Любительниці широких джинсів, які є трендом весни 2023: Каменських, Мартиновська, Огнєвіч, Квіткова

Мода змінюється щосезону, але є такі речі, які вважаються трендами не один і не два сезони. І це є дуже зручно, адже придбавши якусь річ восени, ти можеш сміливо її одягнути й навесні та бути модною.

Наприклад, широкі джинси увійшли в моду ще 2 роки тому, спочатку багато хто вважав, що це мода 80-90-х років, але згодом коли вони набули популярності серед жінок з різним типом фігури, виробники почали відшивати такий фасон джинс у різних кольорах, розмірах та варіаціях. І певно, вже кожна дівчина має у своєму гардеробі такі джинси, бо це зручно, жіночно, красиво та підкреслює потрібні частини тіла.

Серед українських зірок також багато прихильниць такої моделі джинс. І саме це, до речі, вплинуло на модні тенденції, адже якщо знаменитості одягають якусь річ – це автоматично сприймається у народі як тренд.

Настя Каменських

Каменських певний проміжок часу була досить повненька і тому не могла собі дозволити носити певні речі. Але коли Настя взяла себе в руки та привела свою фігуру в ідеальний стан, то почала одягатися стильно. Тож зараз Каменських дуже полюбляє вільні джинси, адже вони є дуже зручними, модними та пасують під її фігуру.

Даша Квіткова

Даша дуже полюбляє показувати модні образи, майже щодня в її сторіс можна побачити як дівчина кудись збирається та підбирає собі вбрання. І дуже часто Квіткова одягає широкі джинси, як є дуже модними та вважаються універсальними.

Злата Огнєвіч

Злата також є любительницею вільного одягу, тому широкі джинси для неї це любов. У повсякденному житті артистка часто одягає їх. Для фігури Огнєвіч такий крой джинс підходить ідеально та робить її образи більш витонченими.

Оля Мартиновська

Оля Мартиновська також є прихильницею вільного стилю, тому для неї такі широкі джинси це неймовірно зручний варіант для повсякденних образів. І їй досить гарно у такому стилі, бо це підкреслює фігуру жінки, над якою вона працює.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.