Провідні та модні перші леді світу: як вдягаються Олена Зеленська, Бріжит Макрон, Королева Летиція

Бути стильними та вишуканими – це одна із задач, яка стає перед кожною дружиною президента. Тоді жінка стає Першою леді, і на неї звертають увагу всі.

Перші леді – це унікальні жінки. Дружини президентів не тільки підтримують своїх чоловіків, створюють домашній затишок, вони ще і є взірцями справжньої сучасної та модної жінки. Перші леді займаються своєю справою, беруть участь у різноманітних офіційних зустрічах. Безперечно, вони мають виглядати на всі сто, адже знаходяться, як і їхні чоловіки, під постійним прицілом телекамер та фотоапаратів. Над їхніми образами працюють стилісти, візажисти, перукарі – одним словом, професіонали. Як виглядають три впливові світові жінки – читайте та дивіться далі в матеріалі.

Олена Зеленська

Перша леді Української держави Олена Зеленська вражає своїми ідеальними образами. Жінка з’являєтся в діловому, проте такому легкому стильному одязі. Найчастіше – це брючні костюми, або ж стримані сукні. З приходом в Україну повномасштабної війни жінка ще й вдягає темні кольори, колір хакі, хоч раніше в її гардеробі переважали світлі відтінки.

Олена Зеленська

Бріжит Макрон

Перша леді Франції Бріжит Макрон неодноразово говорила, що намагається зберігати стиль істинної француженки. Жінка просто обожнює коротку довжину суконь та спідниць. Якраз-таки і у платтях, і у спідницях вона з’являється найчастіше. Також буває вона і штанних костюмах, проте це рідше. Перша леді просто обожнює підбори, тому на них вона постійно – поєднує з будь-яким образом.

Бріжит Макрон

Королева Летиція

Королева Іспанії Летиція – це світовий взірець моди, жіночності та вишуканості. Найчастіше жінка показується у фантастичних сукнях. Вони нижче коліна, різних кольорів та фасонів. Рідше Летиція з’являється у штанах. Кольори ж жінка обирає яскраві, часто – це червоний, який дуже пасує кольору волосся королеви.

Королева Летиція
Share