|
10.03.2023 16:17

Джамала показала крихітного малюка та не стала приховувати очевидного: народила чоловіку сина

Знаменита українська співачка Джамала потішила своїх фанатів архівним знімком, на якому показала розкішний букет квітів від чоловіка та маленького сина.

За останні 5 років відома українська виконавиця Джамала встигла стати мамою вдвічі. Обидва її сини народилися у шлюбі з правозахисником Сеіт-Бекіром Сулеймановим, який значно молодший за свою обраницю.

Старшого спадкоємця героїня нашої статті назвала Емір-Рахманом, а молодшого на честь чоловіка — Сеіт-Бекір Огли. Співачка не часто показує своїх дітей публіці, але час від часу робить виключення.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

І особливу радість її підписникам приносять кадри, на яких її сини дуже маленькі. Наприклад, 8 березня Сусана (справжнє ім’я співачки) оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний знімок, на якому показала розкішний букет тюльпанів, що отримала вочевидь від коханого чоловіка, а на тлі засвітився її старший син, якому на той момент було близько року.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Хлопчик спокійно стоїть і дивиться у сторону. Примітно, що дитина тоді не була схожою ні на матір, ні на батька.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала була найпершою співачкою в Україні, яка рушила у благодійний концертний тур і за рекордно короткий проміжок часу заробила десятки тисяч доларів, які вона пожертвувала українцям, які постраждали від війни.

Потім артистка перебралася в Польшу, куди змогла забрати своїх маленьких дітей лише через півроку. З лютого по приблизно серпень вони знаходилися у своєї рідної тітки в Туреччині. Розлука для всієї сім’ї була дуже важкою. Тим часом їхній рідний батько Сулейманов перебував в Україні та намагався підтримувати свій бізнес.