“Не вигрібаю”: Джамала залилася сльозами і заявила, що не може повернутися з Польщі до України

Знаменита українська співачка Джамала, яка нині знаходиться в Польщі та приймає участь у танцювальному проекті "Танці з зірками" засмутила підписників новиною.

Після повномасштабного нападу російської федерації Джамала була першою українською співачкою, яка покинула територію України заради благочинних концертів. У вельми короткі строки вона змогла надати своїй державі певну суму грошей, і надалі дотримувалася цієї моделі поведінки.

Джамала виправдовує свох оцінки на танцях
Джамала заявила, що не може повернутися з Польщі до України

Можна сказати, що саме з Джамали взяли приклад її колеги, які почали активно їздити світом та збирати кошти у підтримку України.

Джамала заявила, що не може повернутися з Польщі до України

На початку літа стало відомо, що Джамала прийме участь у шоу “Танці з зірками”, але у її польській версії. Артистку прийняли дуже тепло, а також пообіцяли, що вона зможе виконати свою місію. А вся справа в тому, що Джамала обрала цей проєкт для підтримки України.

Також зірка поділилася, що її партнер Яцик цілком розуміє завдання, яке перед собою поставила артистка, і готовий їй в цьому допомагати.

І хоча це був вибір Джамали, часом їй дуже важко давалося усвідомлення того, що вона має залишатися там на великий період часу. Наприклад, нещодавно вона поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram бурхливими емоціями, пов’язаними з цією думкою.

Джамала поскаржилася, що єдине, що вона може з цим зробити — це розповісти про свої переживання фанатам та чоловіку.

Джамала заявила, що не може повернутися з Польщі до України

“Поки я танцюю, продовжується збір. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми. Тоді не продовжується збір”, – пише Джамала.

Але після емоційного зриву співачка швидко взяла себе до рук, відновилася і почала боротися за правду з новими силами. Також Джамала зайвий раз нагадала своїм фанатам, чому вона продовжує залишатися в Польщі.

Схожі статті