Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи і показала результат: “Чоловік не буде зі мною розмовляти”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи та показала, як виглядає з оновленими вустами. Чи пасує блогерці новий образ?

Катя Репяхова неодноразово говорила про те, що мріє зробити ряд змін у своїй зовнішності. Наприклад, дівчина давно планує зробити ринопластику. Спочатку вона ставилася до цього дуже скептично, але після того, як побачила результати на своїй рідній сестрі, яка має таку ж саму форму носа кардинально змінила своє ставлення і набирається сміливості, щоб піти до пластичного хірурга.

Катерина Репяхова поділилася, що приносить їй більше доходу
Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи

Також Катерина неодноразово говорила і про зміни у її тілі після годування молоком. Репяхова збирається змінити себе у цій області після народження другої дитини.

Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи

А от на збільшення губ Репяхова вже наважилася. І це не дивлячись на те, що Віктор Павлік ставиться до даних процедур скоріше негативно, ніж позитивно.

Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram анонс своєї авантюри. Катерина повідомила, що зробить дещо таке, через що Павлік може з нею припинити розмовляти, а після показала себе в кабінеті косметолога.

Молода дружина Віктора Павліка збільшила губи

Примітно, що Репяхова для першого разу зробила невелике збільшення, але воно цілком помітне. Втім, спеціалісти як правило збільшують губи у декілька візитів, адже не можуть ввести великий об’єм одразу, тож Катерина з великою імовірністю повернеться у цей кабінет.

Блогерці отриманий результат дуже сподобався, а також вона поділилася думками, що Віктор Франкович може і не помітити, що Катя з собою зробила.

Варто підкреслити, що Віктор Франкович любить зовнішність своєї молодої дружини і взагалі не вважає, що їй необхідно в собі щось змінювати.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.