Захисник України Михайло Діанов показав фото з прогулянки з Олею Поляковою: які стосунки між ними?

Справжній герой України Михайло Діанов, який до самого кінця захищав Маріуполь та потрапив у полон з серйозним пораненням руки, нині став справжньою медійною особистістю та другом багатьох зірок.

Михайло Діанов – це людина з великої літери та величезним, сміливим серцем, яке стало надією для всіх українців. Загалом військова справа – це справа його життя, але якби не війна, то про його існування не дізнався б весь світ, на жаль, чи на щастя, кожен вирішить для себе сам.

Та після того, як Михайло повернувся нарешті додому, його ім’я стало голосно звучати з усіх можливих джерел. Діанова почали запрошувати на інтерв’ю, на футбольні матчі “Шахтаря”, спонсор якого, оплатив операцію за кордоном для Міші, а гроші, що були зібрані на його лікування, він віддав іншим потребуючим військовим.

Можна сказати, що Діанов став справжнім медійним обличчям України, адже він відвідує різні благодійні заходи та концерти. На одному з таких заходів чоловік особисто ознайомився з українською королевою ночі Олею Поляковою. І саме з цього заходу все й почалося, оскільки фото обіймів викликало у мережі багато галасу, бо їм почали приписувати романтичні стосунки.

Згодом Діанова ще один раз побачили у компанії Полякової, та ще й на тлі розмов про розлучення зірки, це знову стало приводом для шанувальників думати, що між ними є якісь особливі стосунки. Проте насправді, співачка просто дуже захоплена ним як людиною, адже перебуваючи в таких умовах, на межі між життям та загибеллю, він зберіг у своєму серці багато тепла. Тому, немає жодних приводів думати, що між Михайлом та Олею просто дружба та повага один до одного. І днями Діанов показав чергове спільне фото з прогулянки з Олею. Але без жодних підписів та коментарів.

Також, варто нагадати, що на концерті Полякової 8-го березня Діанов був спеціально запрошеним гостем.Він вийшов на сцену та висловив щиру подяку Олі, народові, ЗСУ та сказав дуже важливі слова для кожного українця.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.