Зірка “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова показала рум-тур свого заміського будинку: мармуровий замок

Ілона Гвоздьова відома українська танцюристка та хореограф, яка стала справжньою зіркою на паркеті "Танців з зірками" та неодноразово здобула перемогу разом зі своїми зірковими партнерами.

Не секрет, що Гвоздьова є основною годувальницею у своїй родині, вона працює насправді дуже багато та займається не лише танцями. Свою кар’єру Ілона почала будувати з самого юнацтва, оскільки танці – це завжди дуже сильна конкуренція. Ілона пройшла на своєму шляху неймовірну кількість невдалих кастингів, закритих дверей та падінь. Але жодна з цих причин не зупинила її жагу рухатися далі. І тепер, ми бачимо успішну жінку, яка живе та насолоджується тим, що у неї є.

Гвоздьова з чоловіком

Кілька років тому Гвоздьова почала будування свого заміського будинку, в який вклала багато грошей, ресурсів, ідей, зусиль та натхнення. Проєкт будинку Гвоздьова сама ж і придумала, кожну кімнату, кожну деталь зірка паркету підбирала сама. Адже тільки вона знає, чого бажає її душа.

Та насправді не все лежить на плечах Ілони, її чоловік Іван Хом’ячук був виконробом на  будівництві будинку та контролював самостійно весь процес. Це допомогло родині зекономити гарну суму грошей, адже робота фахівців коштує недешево. Тож, можна вважати, що вся родина зробила свій внесок у будівництво будинку.

Та якщо влітку будинок був ще непридатним для проживання, то зараз Ілона з чоловіком вже переїхала, а от діти поки що залишаються з бабусею та дідусем, оскільки в будинку поки що готов лише перший поверх, і той не до кінця. Оскільки за Ілоною багато людей стежать у соціальних мережах, то їм цікаво, як виглядає будинок зараз. І тому Гвоздьова вирішила влаштувати рум-тур свого першого готового поверху.

Заміський будинок Гаоздьвої

Будинок виглядає неймовірно красиво, мармурова підлога, та стіни, великі дзеркала з підсвіткою, тому, жити у такому світлому, величезному будинку буде для родини лише в задоволення.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?