Дзідзьо був у захваті: Оля Цибульська показала трансформацію у зовнішності – інший колір волосся і фігура

Українська співачка Оля Цибульська неодноразово скаржилася, що набрала вагу та хоче повернути форму, яка була декілька років тому. Показала архівну світлину, який вигляд мала у період розквіту кар'єри.

Відома музична виконавиця, наче вогник у світі українського шоу-бізнесу. Вона емоційна, запальна, з хорошим почуттям гумору, яка здатна розвеселити та підняти настрій будь-кому. Крім неймовірного співочого таланту, активно займається розвитком свого Instagram-блогу. Поширює в мережу смішні відеоролики та ділиться новинами з життя.

Нещодавно Оля відверто розповіла підписникам, що трішки набрала вагу, а тому не проти схуднути. Проте прихильники завжди підтримували зірку і запевняли, що та має хороший, доглянутий, розкішний вигляд, а її думки – просто самонавіювання. Артистка показала архівну світлину, де тільки-но починався її зірковий шлях.

Зміни Олі Цибульської у зовнішності

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поспілкувалася з підписниками у форматі “запитання-відповідь”, де продемонструвала, до якої фігури прагне повернутися.

Співачка постала у довгій, вишуканій сукні молочного кольору. Доповнила зірковий образ чорними аксесуарами: маленьким клатчем та однією рукавицею, яку одягнула на праву руку. Зазначимо, що на фото жінка мала рудий колір волосся, який дуже личив до обличчя артистки та лаконічно поєднувався із загальним образом.

Оля Цибульська показала, яка виглядала раніше

Погоджуємося, що Оля на архівній світлині дійсно виглядала розкішно. Молода, усміхнена та щаслива, в очікуванні нагороди чи свого виступу на сцені. Але варто зазначити й те, що всі люди дорослішають, змінюють стиль, одяг, колір волосся тощо.

Зараз Цибульська має не менш красивий облік, тому не можемо стверджувати, що з роками стала виглядати гірше. Важливо любити себе, продовжувати доглядати за собою, займатися спортом, правильно харчуватися та приймати себе у будь-якому амплуа.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.