Пішла до молодшого і віддала доньку: на кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Колись роман Володимира Кличка та Гейден Панеттієрі більшості здавався голлівудською казкою. Але у цієї казки був вельми сумний фінал. Усі деталі в статті.

Роман Володимира Кличка та Гейден Панеттієрі був одночасно і бурхливим і неймовірно глянцевим. Преса не просто слідкувала за розвитком їхніх стосунків, а намагалася підловити їх на вулицях, слідкувала за ними в ресторанах та на пляжі, а фотографії одразу ж потрапляли в таблоїди.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
На кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Офіційною дружиною спортсмена голлівудська красуня не стала. Акторка увесь час перебувала у статусі нареченої, але навіть його згодом втратила. Пара розсталася і, варто відмітити, мала ряд серйозних проблем, які дали тріщину в стосунках.

На кого американська дружина Володимира Кличка проміняла екс-коханого

Зокрема, Гейден не перебувала у стані, щоб слідкувати за їхньою спільною дочкою Катю Євдокією Кличко. Не так давно акторка вперше заявила, що підписувала документи в неадекватному стані, а тому Володимир забрав дитину нібито неправомірно.

Вона досі жалкує про таке рішення та вважає, що могла б подолати свої проблеми заради дитини. Зараз мати бачиться з нею лише у свята та в рідкісні вихідні.

“Якби Кличко підійшов до мене і сказав, що через мій стан, буде краще, щоб дочка залишилася з батьком, я б його зрозуміла і погодилася б відвідувати її”, – сказала в одному з інтерв’ю актриса.

Разом з дочкою спортсмен поселився в Києві, а спадкоємицю віддав на виховання своїй матері. Після початку повномасштабної війни в Україні вона була евакуйована.

Тим часом Гейден встигла декілька разів оскандалитися. Наприклад, через бійку посеред вулиці Лос-Анджелесу. Провокатором став її бойфренд, який щось не поділив з іншим чоловіком. Гейден же намагалася зупинити чоловіків, але потрапила під роздачу.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Раніше в мережі з’являлася інформація про те, що у її нового бойфренда, з яким вона і раніше мала стосунки, є проблеми з контролем гніву. Втім, наскільки це правда достеменно невідомо.

Пара поки що не поспішає рухатися вперед та узаконювати свої стосунки. Тим паче, що нещодавно Гейден втратила рідного брата.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.