Міша Кацурін до Наді Дорофєєвої був двічі одружений: як виглядають його колишні дружини і діти

Михайла Кацуріна знає вся країна як ресторатора та фуд-блогера. Але за останній рік ми ще й дізналися подробиці його особистого життя, яке раніше не було таким публічним, як зараз.

Зараз Михайло вже рік зустрічається та живе разом з відомою українською співачкою Надією Дорофєєвою. Пара разом почала писати пісні, виступати на концертах, та здається, що в їхніх стосунках панує любов та гармонія. Адже коли дивишся на них зі сторони, то хочеться ними захоплюватися та підтримувати їх почуття, а не критикувати, як це досі робить велика кількість людей.

Кацурін з Дорофєєвою

Критика сиплеться досі через медійність, адже екс-дружина Михайла Даша Кацуріна теж є досить обговорюваною особистістю в українському медіапросторі. Та зараз і на Дашу досі ллється критика, через стосунки з Володимиром Дантесом. Але, як відомо, багато років Міша та Даша жили у шлюбі, будували бізнес, та народжували дітей.

Союз Кацуріних був завжди на слуху, тому коли вони розійшлися – це було дивним для всіх. Проте пара насправді переросла свої стосунки, тому й було прийнято рішення розлучитися. Адже вони обидва зустрілися у дуже юному віці, коли обидва ще не  знали, що на них чекає в столиці. Міша переїхав з  Бердянська до Києва у 2005. У столиці він відчув смак справжнього життя. Згодом він став організатором вечірок в одному із найбільших клубів Києва, а згодом і співвласником клубу “Юність”, він же “Атлас”, та “Зелений театр”.

Екс-подружжя Кацуріних

Саме Київ став для Міші містом кохання та кар’єри. І як виявилось, першим коханням чоловіка стала не Даша, а жінка, на ім’я Євгенія Панова, з якою хлопець пішов до РАГСу у 2013 році, та сімейна ідилія тривала недовго, бо потім на своєму життєвому шляху він зустрів Кацуріну і закохався.

Кацурін з Пановою

Тобто, фактично, Даша розбила шлюб Міші та Євгенії, заради власного сімейного щастя. І воно тривало довго та дуже насичено.

Схожі статті